2777
2789
عنوان

ار نامزدم بپرسم یلدایی میارن یا نه

322 بازدید | 35 پست

انگشتر براماوردن و مهریه و همه چی رو مشخص کردیم مشاوره رفتیم صیغه محرمیت خوندیم فقط برای اشنایی بعد قرار بود جایی اعلام نکنیم تا همو بشناسیم و بعد بله برون بگیریم دیگه میخواستیم تاریخ بله برون مشخص کنیم که من پام شکست و عمل کردم دیگه چون نامزدم هی اومد و رفت و جشنم نمیشد بگیریم به همه گفتیم نامزدیم

الان۲ماهه صیغه محرمیت بینمون خونده شده

به نظرتون تو اینجور شرایطی یلدایی میارن یا نه؟من انتظاری ندارم اما اگه میخوان بیارن باید حداقل ۱ هفته زودتر بگن که ما هم خرید کنیم و جای هدایاشون برای داماد و مادرش و اونایی که اومدن بدیم ببرن

حالا نمیدونم از نامزدم بپرسم یا نه؟روم نمیشه بپرسم.میگم شاید یشد نداشته باشن و بپرسم زشت باشه

پس چجوری بفهمم😂😂😂🤦♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

♀️ جدیدن این استیکر چرا انقدر رایج شده تو نی نی سایت؟

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بپرس . حق طبیعیته که بدونی و امادگیشو داشته باشی

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

♀️ جدیدن این استیکر چرا انقدر رایج شده تو نی نی سایت؟

چون جدیدا استیکرا درست نمیان.. استیکر دختر میفرستی این کنارش میاد

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

چون جدیدا استیکرا درست نمیان.. استیکر دختر میفرستی این کنارش میاد

آها دیدم اخه همه میزارن اینو

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

رایج نشده این استیکر که میزنه تو سرش خانمه🤦(این ولی بنفشش) هست اونو میفرستم تفکیک میکنه اینجوری میا ...

اوکی😀

آها دیدم اخه همه میزارن اینو

جز پیشرفتای سایته

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...