2777
2789
عنوان

معجزه توکل کردن به خدا♥️✨

84 بازدید | 14 پست

سلام دوستان میخوام از معجزه خدا بگم واسه کسایی که حاجت مهمی دارن یا حالشون خوب نیست شاید نیاز داشته باشن به این تاپیک

من یه مشکل خیلی جدی برام پیش اومد طوری که فکر میکردم دیگه هیچی خدایی نکرده درست نمیشه و واقعا حالم بد بود چند رو که گذشت خود به خود یه امیدی ته دلم روشن شد انگار یه حسی بهم میگفت همه چی درست میشه خدا نمیزاره چیزی خراب بشه این فقط به امتحانه که باید صبوری کنم توکل کنم به خدا تا اینکه ایشالله به خوبی خوشی بگذره و واقعا همینطورم شد خداروشکر😍✨🤲 و واقعا حل شدن مشکلم واسه من مثل یه معجزه بود ✨

میخوام بهتون بگم که حتی تو بدترین شرایطم بازم همیشه به خدا توکل کنید هیچوقت امیدتون از دست ندید همش به خودتون بگید که خدا همه چیو درست میکنه فقط من باید صبوری کنم مطمئن باشید همه چی به وقتش درست میشه♥️

تو این مدت هم با متوسل شدن به امامامون و معصومین خوندن به سری دعا ها واقعا آرامش گرفتم خیلی بهم کمک کردن خداروشکر تو پست بعدی براتون مینویسم انشالله شماهم به لطف خدا حاجت روا بشید ♥️✨

از آن خودت باش که ارزنده ترینی...)🌼🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نماز اول وقت خوندن خیلی کمک میکنه

زیارت عاشورا و حدیث کساء

دعای توسل دعای فرج امام زمان

سوره یاسین همشون عالین واقعا یا حالا هر سوره ای که خودتون دوست دارید بهتون آرامش میده

نذر نمک امام زاده صالح خیلی خوبه معجزست

نماز شب و نماز حاجت حضرت زینب (س)

نماز استغاثه به حضرت فاطمه زهرا (س)

نذر صلوات حضرت ام البنین و توسل به امام رضا (ع)

و به تعداد عدد ابجد امام ها براشون صلوات بفرستید هدیه کنید واقعا بچه ها هم به آرامشتون خیلی کمک میکنه هم برای حاجت روایی عالیه♥️✨

انشاالله همتون حاجت روا بشید

من الان ۶ ماهه درگیرم خیلیم ناامیدمهر چی دعا کردم.....💔توروخدا برا سلامتیم و اینکه دیگه نخوام برم د ...

عزیزم ایشالا خدا هرچه زودتر سلامتیتو بهت برگردونه همیشه تنت سالم باشه الان میخوام نماز بخونم سر نماز حتما دعات میکنم اگه خدا قبول کنه

مشکلت خیلی سخت بود؟🥺مال من غیرقابل حله هرچی از خدا نشونه میخوام نمیده

خیلی خیلی واقعا الانم بهش فکر میکنم حالم بد میشه راستش منم نشونه خاصی ندیدم فقط صبوری کردم نذر نیاز کردم دعا کردم و خداروشکر درست شد

بچه ها نذر صلوات حضرت نرجس خاتون مادر امام زمان هم خیلی خوبه من دو بار فقط پونصد تا صلوات نذرشون کردم و خداروشکر هر دو بار مشکلم حل شد🤲

من الان ۶ ماهه درگیرم خیلیم ناامیدمهر چی دعا کردم.....💔توروخدا برا سلامتیم و اینکه دیگه نخوام برم د ...

عزیزم به حضرت شریفه خاتون متوسل بشو دختر امام حسن (ع) هستن به طبیب کربلا معروفن خیلی حاجت میدن و خیلی مریض ها به لطف خدا و حضرت شریفه خاتون شفا گرفتن

عزیزم ایشالا خدا هرچه زودتر سلامتیتو بهت برگردونه همیشه تنت سالم باشه الان میخوام نماز بخونم سر نماز ...

ممنونم از دل مهربونت لطف میکنی💚🌱

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی