2777
2789
زبان اوکی نه زبانت باید فول باشه چون تا جایی که من می دونم تدریس ها به انگلیسیهو کار آنلاین مگه چقدر ...

زبانم خوبه عزیزم

کار آنلاین کار فروش هستش اینجوری که این ادمه میگفت خودش ماهی 60میلیون در امدشه اگه اینجوری که بگن راست باشه ارزششو داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور مدرکش قبول ندارن ایران قبول نداره کشور های اروپایی قبول دارن و وقتی ادم به یه چیزی علاقه داشته ...

نه اتفاقا اروپا هم قبول نداره

شوهر دوستمخوند آخر برای مهاجرت قبول نکردن قبلش تو ایران لیسانس مدیریت داشت با اون مدرک لیسانس مدیریت ایران قبول کردن تونست مهاجرت کنه

نگا تو پیچ میزنی اینستا گرام محصول ثبت سفارش میکنی میفروشی سود و درامد گیرت میاد و از خود شرکت هم پو ...

خوب الان چقدر درآمد داری ؟

این حرفهای بقیه رو ول کن که آنقدر درآمد دارم خودت چقدر درآمد داری

ایلتس یا تافل داری ؟

چند سال میشه رفته؟

۶ سال و خورده ایه اونجاس دیگه خرداد امسال فارغ میشه

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

خوب الان چقدر درآمد داری ؟این حرفهای بقیه رو ول کن که آنقدر درآمد دارم خودت چقدر درآمد داری ایلتس یا ...

من تازه دارم شروع میکنم یعنی تازه پیچمو زدم

آیلتس قصدش داشتم بدم که ول شد مبجورم تافل بدم

زبانم خوبه عزیزم کار آنلاین کار فروش هستش اینجوری که این ادمه میگفت خودش ماهی 60میلیون در امدشه اگه ...

آدمه؟آدمه کیه؟مطمئن شو بعد تا مطمئن نشدی کاری نکن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
به سلامتی ایدی چیزی نمیتونی بهم بدی باهاش صحبت کنم

ویییی زنش میخورتت😂😂

منی ک دختر خالشم ی بار جواب استوریشو دادم زنش زنگ زد حق نداری ب شوهر من پیام بدی 😂😂

مضمون پیامم این بود خوشبخت بشی کنار اجی قشنگم😂🤝🏽

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4