2777
2789
عنوان

اختلاف خانوادگی شوهرم

217 بازدید | 23 پست

سلام به نظرتون حق با کیه ؟ شوهرم یه خونه داره دیوار به دیوار خونه مامانش اینا ..و چهارتا داداشن و دوتاشون با با پدر و مادرشون تو یه ساختمون سه واحده زندگی میکنن میمونه همسرم و اون یکی برادرش ..شوهر من کوچیکه هست و خونه رو خودش ساخته برا ساختش یکم پول دستی گرفته از برادر سومیش و اولیش حالا پولشون رو داده اما خانواده شوهرم پیله کردن به ما که نه برادر سومی و زنش باید بشینن تو خونتون چون کمک داداشش کرده و اون زودتر ازدواج کرده و اینم بگم برادر شوهرم نیستش تهرانه و زنش تنهایی الان حدود یکساله داره تو خونه شوهرم زندگی میکنه و منم دومین بارداریمه و با شوهرم آواره خونه مادرش و مادرمو خواهر شوهرم هستیم و از همه طرف سرباریم انگار حرف میشنویم تا میخوایم یه حرفی بزنیم خونمون رو میخوایم سریع کل خانواده شوهرم ناراحت میشن که داداشت اینهمه کمکت کرده چطور روت میشه ...همین امروز سر ناهار بحث خونه شد خونه مادر شوهرم اینا بودیم بعد داشتن با من بحث میکردن که پول نصف خونه مال برادر شوهرته ..شوهرم از پشت در شنید ناراحت شد اومد تو اتاق ناهار نخورد بعدمن رفتم بگم بیا غذا بخور ..نیومد مادرشوهرم چنان دعوایی به راه انداخت به من گفت بشکنه این دست که نمک نداره از همون ظهر فکر میکنه من رفتم گفتم شوهرم قهر کرده شوهرمم از پشت در شنید ده بار بین حرفاش گفت غریب برات کس نمیشه منظورش من بودم چه ناحق ...دیگه دلم نمیخواد بیام خونشون من باردارم بارداری اولیم تازه خونه رو داده بودیم از بس همه جا حرف حاملگیم بود سقط کردم

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفروشید بره بگید لازم داریم

باور نمیکنن صاحبشیم چطور بفروشیم چطوری ولی حرفت جای فکر کردن داره ...بفرشیم راست میگی

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

پولشو پس دادین ؟

کلا چقدر بوده ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

باید خودتون قاطع تصمیم بگیرید و عمل کنیدفوقش یه مدت اختلاف پیش میاد ولی الان اختلاف دامنه دار میشه. ...

چطوری تصمیم قاطع چه پیشنهادی دارین

باور نمیکنن صاحبشیم چطور بفروشیم چطوری ولی حرفت جای فکر کردن داره ...بفرشیم راست میگی

مگه به باور بقیه اس ؟

سند به اسم کیه ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

لعنت به تمامی خانواده های شوهرهای نفهم

عزیزم باید بجنگی تا خونتو پس بگیری وگرنه همینجوری میمونی.بجنگ و کوتاه نیا با شوهرت یه دل و یه زبان خودتونو پس بگیرید

دعوای الکی با شوهرت راه بنداز و الکی تا پای جدایی برو

یه راهی هم هست

خونتون رو بفگفروشید یه حای دیگه بخرید

اینجوری جاری مجبوره بره

از این خانواده دور زندگی کتی بهتره چون اگه خودت بری پوگدرتو در میارن و دائم میگن اونو بیرون کردی

مامان ۴ تا دسته گل

پولشو پس دادین ؟کلا چقدر بوده ؟

پول وام ازدواجش بوده که برادر شوهر اولیم گرفته اما فرستاده شوهر من بگیره و زورشون به شوهر من میرسه چون برادر شوهر اولیم نداره فعلا 150ت وام ازدواج که الان میشه 600 م

مادرشوهرا همینن فتنه گرای جادوگر .وقتی شوهرت پول داشته یه زمین میگرفته میرفته جای دیگه میساخته یا خونه میخریدی از سندش وام میگرفته قسطارو میداده بعد قسط وام و میداده.

سند نداره مگه خونه؟

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

پول وام ازدواجش بوده که برادر شوهر اولیم گرفته اما فرستاده شوهر من بگیره و زورشون به شوهر من میرسه چ ...

درست توضیح نمیدی

برادرشوهر سومی ۱۵۰ داده به اولی

اولی داده به شوهر شما

بعد الان شده ۶۰۰

درسته؟