2777
2789
عنوان

قیمت بیبی چک

3164 بازدید | 12 پست

سلام دوستان شما بیبی چک چه مارکی و چه قیمتی تهیه میکنید؟من راستش ۳ تومنی میخرم بنظرم گرونه..وقتی هم منفی میشه دلم میسوزه..میشه یه مارک بیبی چک ارزون معرفی کنید؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مديكور خوبه فقد

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیکور واقعا درست نشون میده قیمتشم ۱۵۰۰ 

من هر وقت منفی میبینم میشینم گریه میکنم و شوهرم دلداریم میده این ماه دیگه کلومفین ومتفرمین و دوتا اچ ام جی و دوتا اچ سی  جی چ دوفاستون دارم مصرف میکنم

امیدوارم بیام خبر بارداریمو بهتون بگم

مدیکور واقعا درست نشون میده قیمتشم ۱۵۰۰  من هر وقت منفی میبینم میشینم گریه میکنم و شوهرم دلدار ...

ان شاالله ب همین روزای مبارک و فرخنده..آقا امام زمان خودش واسطه بشه بین شما و خدا یه نی نی ناز بهتون بده..صلوات زیاد بفرستین باعث استجابت دعامیشه

روژان من گرفتم۱۵۰۰,یه بی بیچک قطره چکونی مال ترکیه بود اونم ۱۰۰۰,نواریام ک۵۰۰هستند

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
بیشتر ببینید
روژان من گرفتم۱۵۰۰,یه بی بیچک قطره چکونی مال ترکیه بود اونم ۱۰۰۰,نواریام ک۵۰۰هستند

نواری ازکجا میخرید؟

من هر داروخونه ای میرم فقط مدیکور و رژان داره3تومن4تومن8تومن10تومن

یکی این اواخر 15تومن

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست
نواری ازکجا میخرید؟ من هر داروخونه ای میرم فقط مدیکور و رژان داره3تومن4تومن8تومن10تومن یکی این اوا ...

خرازی,منتهافروشندش زنه

بیشتر ببینید
خرازی مگه بیبی چک داره؟ اگه تهرانید لطفا آدرس بدید برم سی تا بخرم

من شهرکردم 

بیشتر ببینید
من شهرکردم 

من سه ماه پیش اونجابودم

چه شهری دارید

چه آب و هوای پاک و صافی

تو اوج آلودگی تهران...آسمون آبی رو تو شهرکرد دیدم

اگه میدونستم 60تا خریده بودم

تو این 3ماه سی تومن هزینه بیبی چک دادم  کلا شد 6 تا بیبی چک و ی آزمایش منفی 20 تومنی.

خوشبختی تکرار لحظات خوشحالیست