2789
عنوان

حموم دادن بچه

104 بازدید | 1 پست

یاد حموم های بچگی خودم افتادم تا یه سن بالایی شاید حدود 10 یا 11 سال مامانم خودش ما ها رو میبرد حموم اصلا حموم کردن خودمون یا بابامونو قبول نداشت میگفت هنوز کبره این بعد حموم نبود که اتاق مخصوص تربیت بود از شونه سر و دمپایی و تی حموم گرفته تا سیلی های محکم و نیشگون های آبدار و سوزناک خودش بعد مامانم دورش بگردم اینقدر زحمت بشور و بساب مارو میکشید که پوست دستش حسابی زبر و ترک خورده بود نیشگون هاش خیلی درد میکرد بعضی وقت ها هم با کاسه آب حموم میزد رو سر و بدنم ...... فکرشو بکن بدن لخت لخت و کاملا خیس از آب هر طوری میزد مینشت رو تنم و میسوختم و حسابی دردم میگرفت... در حموم هم که بسته بود و حموم هم کوچیک اصلا مجال فرار نبود ...یعنی تو بی دفاع ترین شکل ممکن بعضی موقع ها با حرص و غیض میگفت بیا بریم حموم که معلوم بود ما رو با چشم گریون میاره بیرون بعد داد میزد میگفت گریه نکن تازه حمومت کردم تهدید میکرد میگفت گریه کنی میبرمت اون تو و بیشتر میزنم ولی خداوکیلی خیلی تمیز و حسابی ترگل ورگل میشدم .... گذشته ها گذشته من که نه تنها بخشیدم دست های مهربونشو میبوسم شما ها چطور ؟ مامان های شما هم تو حموم کتک میزدن ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷