2777
2789
عنوان

مهمونی شب یلدا

324 بازدید | 26 پست

ما شب یلدا مهمونی دعوتیم تالار.یلدای عروس...کادو که نمیدن درسته؟اما چون زشته دست خالی برم،میتونم یه سینی مسی زو داخلش نبات بذارم ببرم؟یا میوه خشک؟اصن پیشنهاذ خوبیه یا همون ضکلات بهتره؟

سینی مسی؟؟؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه

اگه خوش ذوقی یکم تزیینشون کنی عالی میشه

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

یلدایی خب عیدانه حساب میشه،وما کادو میدیم ،تالارم که هست پس بیشتر از عیدانه توی خونه کادو میدیم.

مابدون کادو نمیریم،شاباشم میدیم البته.

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
نبات یا میوه خشک؟

دوتاش

' میگفت: ایران تنها کشوریه که اگه مردمش برای حمایت از کشورهای دیگه به خیابان بیایند حماسه آفریدند، اما اگر برای دفاع از حق خودشان به خیابان بیایند،آشوبگر،فتنه گر و خائنن... من از نسل اعراب نیستم،من از نسل پدرم کوروش بزرگم👑(:

ما هم رسم داریم ،ولی کادو نمی برن مهمونا ، ولی خوب ایدت قشنگه هم نبات هم مبوه خشک

اره گفتن کادو نیارین ولی زشته دست خالی.بعد من دوستمه.میترسم برم یهو فامیلاشون کادو بدن.چقدم مس گرونه.یه سینی۷۰۰تومت