من این ماه یه قرعه سی تومنی دارم قرار بهم بدن بنظرتون طلا بخرم یا چیزایی که برا خونه لازم دارم و چجوری به شوهرم بگم یکم اضافه کنه روش که یه انگشتری چیزی بخرم من از قبل خیلی دوسداشتم پس انداز طلا داشته باشم اونم به هیچ وجه قبول نمیکرد الآنم میگه طلا گرون شد به درد نمیخوره میگه تقصیر منه قبلاً نزاشتم طلا یا قرعه اینا بنویسی بنظرتون چجوری بهش بگم اضافه کنه من شاغل نیستم اینم پول یارانه مونه که باهش قرعه نوشتم حتی با پول خودم نمیزاشت طلا بخرم الان دیگه پشیمانی چه سود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرجای دنیایی دلم اون جاست من کعبمو دور تو میسازم من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
به هیچ عنوان خرید خونه و وسیله خونه نگیر حتی اگ دلت خواست بلافاصله ۳۰ تومن رو میری طلافروشی گوشواره انگشتر هر چی شد میخری و میای خونه نگه میداری ک انشالله تا عید سود کنی ببین اگ بخوای ۳۰ تومن رو خرج الکی بکنی خودت دو روز دیگ زار میزنی همون شوهرتم ببینه ک بلافاصله طلا خریدی بهت پول میده اضاف کنی یهو دیدی تا سال بعد نزدیک به ۲۰۰ تومن طلا داری زرنگ باش فرش و لوازم برقی و مبل بدرک فقط طلا ک میمونه
سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣
من هزار بار براش طلا فروختم ..اصلا به چشمش نمیومد فداکاریم...میگفت حالا چیکار کردی مگه میخرم میندازم جلوت ...صد تومن داشت یه هفته دعوا کردیم و گفتم طلاها مو میخوام بزور و تو رودربایستی بردمش برام فقط تونست دستبند بخره الان کلی گرون شده ...هم اینکه دید وقتی سرویس عروسیمو دادم فروخته دروافع میلیاردی بهش پول دادم