زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هوا که سرد میشه اکثر خانوما این مشکلو دارن. ناحیه زیر شکم ما خانوما کلا به سرما حساسه تقی به توقی درد میگیره یا دچار تکرر ادرار و سردی میشیم. کربند پشمی ببند، با روغن قسط یا سیاهدانه ماساژ بده، گرمیجات استفاده کن مخصوصا مایعات گرم.
هرچی هست ممکنه کیست تخمدان بزرگ باشه یا اندومتریوز
به مثانه معده و پشت داره فشار میاره که علایم داری
زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️
بله عزیزم نه تنها من خواهرم و چند نفر از دور و بریام. هرسال وضعمون همینه هوا که سرد میشه استارت میخوره. اونام دقیقا مثل شما میرن آزمایش دکتر میگه هیچیت نیست
بله. براساس علایم گفتم حتما برو پزشک سونو داخلی بشی
اگر موقع پریودی قبلش و در طی پریودی درد داشته باشی احتمال زباد اندومتریوزه