2777
2789
عنوان

والدینم گفتن از خونه ما گم شو بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 71 پست
عجب ، نگو یکی را میارم خونه . مگر دختر نیستی

شما همیشه انقدر منحرف یوذی گفتم به یکی از اشناها میگم موقع ثبت قرداد بیاد بگه شوهرمه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توفقط حرفای اونارو گفتی اینوسط انگار حرف یا کارای خودت رو برامون سانسور کردی .الکی کسی نمیگه خستم کر ...

نه اتفاقا همش گفتم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یعنی این کار برات از موندن منزل پدرت و تحمل کردن اخلاقشون راحت تره؟ بمون تو خونه و به این رفتارهای غ ...

راحت که نیس ولی حداقل عزت نفس و وجدانم راحته حس نمیکنم یه سریار اشافه ام که مجبورن تحملم کنن

یعنی شما اتاق دیگه بودی مادرت قوری را شکست و با شما دعوا کرد و گفت خسته ام کردی.هیچ اتفاق و حرف دیگه ...

تو پذیرایی نشسته بودم چیزی نگفتم نه

توفقط حرفای اونارو گفتی اینوسط انگار حرف یا کارای خودت رو برامون سانسور کردی .الکی کسی نمیگه خستم کر ...

میگم چرا فکر میکنید همیشه بچه مقصره چپن سنش کمتره ای کاش بعضی حرفا رو نزنید چون شبیه نمکی هس که رو زخم باز می ریزن🌹🩷🙏😔

راحت که نیس ولی حداقل عزت نفس و وجدانم راحته حس نمیکنم یه سریار اشافه ام که مجبورن تحملم کنن

فعلا تحمل کن چون امن ترین جا برات همون جاست

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
میگم چرا فکر میکنید همیشه بچه مقصره چپن سنش کمتره ای کاش بعضی حرفا رو نزنید چون شبیه نمکی هس که رو ز ...

برو کارکن یا کتابخونه واسه کنکور بخون براخواب بیاخونه

لایک نکنید .توروخدا 
میگم چرا فکر میکنید همیشه بچه مقصره چپن سنش کمتره ای کاش بعضی حرفا رو نزنید چون شبیه نمکی هس که رو ز ...

خب ببین هرچی متن تاپیک رو خوندم جور درنیومد بخونش خودت

لایک نکنید .توروخدا 
چکار می کنن واضح بفرمایید

میگم اگه مردم استفاده کنن خانواده خودمم دارن همین کار میکنن بهتره ادن از غریبه ضربه بخوره تا خودی تازه درسته تو جامعه ادمای گرگ زیاده ولی ادم خوبم کم نیس با این چشم که باید تا اخر عمر از غدم و هالم بترسم تو یه جا بپوسم ببخشید اما درکتون نمیکنم

خب ببین هرچی متن تاپیک رو خوندم جور درنیومد بخونش خودت

یکم غلط املایی دارم ولی میشه فهمید اونم به خاطر تند نایپ کردنم هس

برو کارکن یا کتابخونه واسه کنکور بخون براخواب بیاخونه

کتابخونه ساعت۶میبنده

شما همیشه انقدر منحرف یوذی گفتم به یکی از اشناها میگم موقع ثبت قرداد بیاد بگه شوهرمه

عزمزمه بعدا متوجه می شوند خیلی بده . ضمنا تنهایی زندگی کردن خیلی سخته ، اجاره خانه ، خرج زندگی و .... تامین کردنش هم از دیگر مشکلات هست

میگم اگه مردم استفاده کنن خانواده خودمم دارن همین کار میکنن بهتره ادن از غریبه ضربه بخوره تا خودی تا ...

دوتاکاربر دختر تالان تاپیک زدن که ازخونه رفتن .جایی که کارمیکردن بهشون تعرض شده به این دلیل که فهمیدن کس وکار و خونه نداره

لایک نکنید .توروخدا