2777
2789
عنوان

والدینم گفتن از خونه ما گم شو بیرون

1019 بازدید | 71 پست

مامانم زد قوری رو شکست یهو جیغ زد سر من از خونه ما گم شو بیرون کلی فحش بارم کردم بابام پشتش گفت برو بیرون خسته شدم

البته گفتن سیهدیر اشیه(ترکا میفهمن)

جدی نمیخوان من تو این خونه بمونم یه جا هس کارگر میخوان برا بسته بندی می تونم برم اجاره خونه کمتر از۷میلیون تو شهرمون نیس فقط۵تومن میمونه یرام از طرفی میخوام دوباره امسال کنکور بدم راستش وقت می کنم بخونم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی داری میگی

پیشرفت یه آدم به تنهائی امکان نداره وقتی یه آدم پیشرفت می‌کنه که اطرافیان و جامعه هم پیشرفت کنند ولی حسادت باعث شده ما این نکته رو در نظر نگیریم و اینطوری از جوامع دیگه عقب بمونیم بیاید این بازی باخت باخت رو تمومش کنیم بیاید با لیموهایی که زندگی بهمون داده برای همدیگه لیموناد درست کنیم.

توی دیوار شهرتون بگرد ببین جایی پرستار شبانهروزی نمیخوان؟ یا مثلا سرپرست خوابگاه

هرچند اگر میتونی تحملشون کنی توی همون خونه بمون. یا درس بخون یا اگر سر کار میری پولاتو جمع کن

نه تحمل کن

بشین درستو بخون، برو کتابخونه

بعد برو دانشگاه

با توجه به شرایطت بسنج ک بری خوابگاه یا شهر خودت

خانومایی که در آستانه ازدواج هستن بخونن ، تیکر رسیدن به یه آرزوی قدیمی و بزرگ تا آخر امسال 💞 M
همیشه اینقد عصبین یا کاری کردی عصبی شدن.ولی از رو عصبانیت بوده از ته دل نبوده

اره از رو اعصابنیت بوده منم موافقم با ایشون

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

کسی بهت اجاره نمبدهمجردی چون

نه میدن تو شهرمون مجردی هم زندگی میکنن ندادنم به یکی میگم بیاد بگه شوهرمه نمیشه یعنی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس