2789
نمیگه ، اخه بدونه بهتره اینجوری ناراحتم

خب پس بهش کم کم بگو مثلا اول بگو فکر کنم فلانی از من خوشش اومده و ..

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

خانوادم مذهبی ان ولی محدود نیستم ک با دوستام رفته بودیم مسافرت ، اونجا اشنا شدیم

تنهایی مسافرت میری محدودم نیستی دوسپسر داری این همه کار نکرده کردی بعد میترسی ب خاهرتون بگی😂😂😂😂

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنهایی مسافرت میری محدودم نیستی دوسپسر داری این همه کار نکرده کردی بعد میترسی ب خاهرتون بگی😂😂😂😂

ببخشید عزیزم از شما اجازه نگرفتم 🤐

کلا بحث تاپیک من چیز دیگس اگه بلدی در اون زمینه راهنمایی کن وگرنه توضیحی بهت بدهکار نیستم ک عزیز

ببخشید عزیزم از شما اجازه نگرفتم 🤐کلا بحث تاپیک من چیز دیگس اگه بلدی در اون زمینه راهنمایی کن وگرنه ...

مگه من گفتم اجازه بگیر؟میگم این همه راهو رفتی هزارتا کار کردی بعد برا ی دوسپسر روت نمیشه اینو بگی؟اگه خانوادت مذهبی بودن ک وضعیت این نبود😂😂

مثلا بگم اگه من دوست پسر داشته باشم نظرت چیهبعد ببینم چی میگه این چطوره😂

اره فقط یجوری نگو که همون لحظه بفهمه بحث کم کم بکشون به این چیزا

پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم

مگه من گفتم اجازه بگیر؟میگم این همه راهو رفتی هزارتا کار کردی بعد برا ی دوسپسر روت نمیشه اینو بگی؟اگ ...

واقعا مسافرت رفتن انقد کار زشتی بوده من نمیدونستم😂😂

خواهر چیکار کردم مگه

مسافرت رفتن خلاف شرع نیست که خانوادم اجازه ندن گل من ، شما ام اگه از همچین حقوقی برخوردار نیستی تو خونواده براش بجنگ چون زندگی سختیه ک

دوست پسر هم خانوادم حساسن وگرنه قطعا زودتر میگفتم ولی به هرحال میگم

واقعا مسافرت رفتن انقد کار زشتی بوده من نمیدونستم😂😂خواهر چیکار کردم مگه مسافرت رفتن خلاف شرع نیست ...

زندگی سختی نیست تو انقد آزادی بلانسبت ک تو 20 سالگی با رفیقات رفتی مسافرت ببین چیکار کردی و چی پوشیدی ک ی پسر بهت پیشنهاد داده بعد میگی خانوادم حساسننننن😂😂د آخه ی چیز بگو بگنجه

زندگی سختی نیست تو انقد آزادی بلانسبت ک تو 20 سالگی با رفیقات رفتی مسافرت ببین چیکار کردی و چی پوشید ...

تازه بدتر از اون هزارکیلومتر دورتر از خانوادم زندگی میکنم هرکاری دوس داشته باشم میتونم بکنم ، چند هفته دیگه هم میریم اصفهان مسافرت باز🤦♀️

تازه بدتر از اون هزارکیلومتر دورتر از خانوادم زندگی میکنم هرکاری دوس داشته باشم میتونم بکنم ، چند هف ...

خوبه خودتم میشناسی خودتو لا اقل😂😂نکته مثبتی بود قشنگ میدونی چیکاره ای

ببین مثلا باید بگی نظرت راجع ب پارتنر داشتن چیه سیسییی😂بعد اگه بد و بیراه گفت فرار کن مثلا🤡🍒

چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

خوبه خودتم میشناسی خودتو لا اقل😂😂نکته مثبتی بود قشنگ میدونی چیکاره ای

دقیقا😂

واقعا در حدی نیستی بخوام باهات بحث کنم

پس خودت اقدامات لازم در جهت سکوت رو انجام بده گل من💋

دقیقا😂واقعا در حدی نیستی بخوام باهات بحث کنم پس خودت اقدامات لازم در جهت سکوت رو انجام بده گل من💋

معلومه ک من در حد یه بِچ نیستم😂😂😂...حداقل ادعای پاکی نکن تو رو خدا خود خدا خندش میگیره