2789
خانوادم مذهبی ان ولی محدود نیستم ک با دوستام رفته بودیم مسافرت ، اونجا اشنا شدیم

تنهایی مسافرت میری محدودم نیستی دوسپسر داری این همه کار نکرده کردی بعد میترسی ب خاهرتون بگی😂😂😂😂

اکانت دست من نبوده دوزتانننن من از اواسط دی ماه 404 صاحب این اک شودم🐣🍓

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تنهایی مسافرت میری محدودم نیستی دوسپسر داری این همه کار نکرده کردی بعد میترسی ب خاهرتون بگی😂😂😂😂

ببخشید عزیزم از شما اجازه نگرفتم 🤐

کلا بحث تاپیک من چیز دیگس اگه بلدی در اون زمینه راهنمایی کن وگرنه توضیحی بهت بدهکار نیستم ک عزیز

ببخشید عزیزم از شما اجازه نگرفتم 🤐کلا بحث تاپیک من چیز دیگس اگه بلدی در اون زمینه راهنمایی کن وگرنه ...

مگه من گفتم اجازه بگیر؟میگم این همه راهو رفتی هزارتا کار کردی بعد برا ی دوسپسر روت نمیشه اینو بگی؟اگه خانوادت مذهبی بودن ک وضعیت این نبود😂😂

مگه من گفتم اجازه بگیر؟میگم این همه راهو رفتی هزارتا کار کردی بعد برا ی دوسپسر روت نمیشه اینو بگی؟اگ ...

واقعا مسافرت رفتن انقد کار زشتی بوده من نمیدونستم😂😂

خواهر چیکار کردم مگه

مسافرت رفتن خلاف شرع نیست که خانوادم اجازه ندن گل من ، شما ام اگه از همچین حقوقی برخوردار نیستی تو خونواده براش بجنگ چون زندگی سختیه ک

دوست پسر هم خانوادم حساسن وگرنه قطعا زودتر میگفتم ولی به هرحال میگم

واقعا مسافرت رفتن انقد کار زشتی بوده من نمیدونستم😂😂خواهر چیکار کردم مگه مسافرت رفتن خلاف شرع نیست ...

زندگی سختی نیست تو انقد آزادی بلانسبت ک تو 20 سالگی با رفیقات رفتی مسافرت ببین چیکار کردی و چی پوشیدی ک ی پسر بهت پیشنهاد داده بعد میگی خانوادم حساسننننن😂😂د آخه ی چیز بگو بگنجه

زندگی سختی نیست تو انقد آزادی بلانسبت ک تو 20 سالگی با رفیقات رفتی مسافرت ببین چیکار کردی و چی پوشید ...

تازه بدتر از اون هزارکیلومتر دورتر از خانوادم زندگی میکنم هرکاری دوس داشته باشم میتونم بکنم ، چند هفته دیگه هم میریم اصفهان مسافرت باز🤦♀️

تازه بدتر از اون هزارکیلومتر دورتر از خانوادم زندگی میکنم هرکاری دوس داشته باشم میتونم بکنم ، چند هف ...

خوبه خودتم میشناسی خودتو لا اقل😂😂نکته مثبتی بود قشنگ میدونی چیکاره ای

ببین مثلا باید بگی نظرت راجع ب پارتنر داشتن چیه سیسییی😂بعد اگه بد و بیراه گفت فرار کن مثلا🤡🍒

چه خوب بود که آدمی میتوانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماهها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

خوبه خودتم میشناسی خودتو لا اقل😂😂نکته مثبتی بود قشنگ میدونی چیکاره ای

دقیقا😂

واقعا در حدی نیستی بخوام باهات بحث کنم

پس خودت اقدامات لازم در جهت سکوت رو انجام بده گل من💋

دقیقا😂واقعا در حدی نیستی بخوام باهات بحث کنم پس خودت اقدامات لازم در جهت سکوت رو انجام بده گل من💋

معلومه ک من در حد یه بِچ نیستم😂😂😂...حداقل ادعای پاکی نکن تو رو خدا خود خدا خندش میگیره