هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا میرفت یا کلاً برنامه غذاییم بههم میریخت 😅
امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری میتونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.
خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمیگیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.
یه ماه پیش سر یه ماجرایی خیلی بد داغون شدم. هنوز اثراتش هست ولی باهاش کنار اومدم. درحال حاضرم خوب نیستم ولی انقدر هم حالم بد نیست که بخواد روی بدنم اثر بزاره
ابتدا توجه داشته باشید اگر این درد بویژه در سمت چپ، با انتشار در قفسه سینه و دست چپ، و همراه با علایمی مثل تهوع و تعریق و خستگی است در هر سنی باید علل قلبی با معاینه پزشک و نوار قلب بررسی شوند حتی اگر احتمال کمی داشته باشد.
علل اصلی و شایع این مشکل گاه بدلیل دندانقروچه شبانگاهی یا عادات اشتباه در فرم نشستن ایستادن و خوابیدن است. این دسته از مشکلات اسکلتی عضلانی معمولا به درمان بخوبی پاسخ میدهند. توصیه میشود از مسکن ساده، گرم کردن و ماساژ ملایم استفاده کنید در صورت عدم بهبود به پزشک مراجعه کنید.
ابتدا توجه داشته باشید اگر این درد بویژه در سمت چپ، با انتشار در قفسه سینه و دست چپ، و همراه با علایمی مثل تهوع و تعریق و خستگی است در هر سنی باید علل قلبی با معاینه پزشک و نوار قلب بررسی شوند حتی اگر احتمال کمی داشته باشد.
علل اصلی و شایع این مشکل گاه بدلیل دندانقروچه شبانگاهی یا عادات اشتباه در فرم نشستن ایستادن و خوابیدن است. این دسته از مشکلات اسکلتی عضلانی معمولا به درمان بخوبی پاسخ میدهند. توصیه میشود از مسکن ساده، گرم کردن و ماساژ ملایم استفاده کنید در صورت عدم بهبود به پزشک مراجعه کنید.