2777
2789
عنوان

خانوما متاهل بیاید بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 67 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی میگفا. بعد عروسیش یه شب خواب میبینه با داداشش دعواست انگشت داداشه رو محکم تا جای ک توان داشته گاز میگیره یهو داد شوهره بلند میشه نگو کمر شوهره رو گاز گرفته. چیزی نمونده بود گوشت کنده بشه. زخم میشه😂😂😂

پس با چی درست میکنید لوبیا قرمز؟؟؟؟نکنه الان ده سال اشتباه درست میکنم😬😬😬

منم همیشه با لوبیا چیتی درست میکنم جا افتاده تر میشه

واسه بینیت اصلا قصه نخور خواهر همسرم عمل کرده یک سال اول افتضاح بود بینیش الان بعداز دوسال عالی شده باید صبور باشی

اینم بگم خواهر همسرم رفت پیش دکترش آمپول کورتون زد اگه اشتباه نگفته باشم اسمشو ورمش کامل رفت

منم همیشه با لوبیا چیتی درست میکنم جا افتاده تر میشهواسه بینیت اصلا قصه نخور خواهر همسرم عمل کرده یک ...

مرسی عزیزم ک آرومم کردی امیدوارم همینطور باشه

فعلا چاره ای جز صبر ندارممممممم بخاطر بچه هام باید از فکر بینی بیام بیرون دیگه چه بد باشه چه خوب

اره درسته کورتون میزنن واسه ورم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
حتما امتحان میکنم .خودم که عاشق اینم همه چیزو امتحان کنم حتی اگه از قیافش خوشم میاد اصلا اهل پیف وپو ...

ن عزیزم لازم به پیف و پوف نیست بنظرم با لوبیا چیتی خوشمزه تر تا با لوبیا قرمز

خدایا مرا آن ده که آن به💕💕

یبار لوبیا پلو درست کردم برا خونواده شوهر هر ده دقیقه یبار رفتم تو برنج آب ریختم خمیر خمیر شده بود له شور هم شده بود اونشب دیگه نیمرودرست کردیم خوردیم🤣گند زیاد میزدم حیف حال ندارم تایپ کنم