2777
2789
عنوان

حالم بده😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امر به معروف و نهى از منكر مسأله 2414ـ امر به معروف و نهى از منكر بر تمام افراد عاقل و بالغ با ش ...

میدونی همین حرکتت تو دین گناهه پا فشاری به اثبات امر به معروف و نهی از منکر جوری که باعث ازار دیگران باشه مریم مقدس عزیز 

والله جالبه به اسم دین همه برا ما ادای مریم مقدس در میارن خیر شما ها کینه توزی نکنید میونه واری کنید ...

الان با من بودی؟ من که چیزی نگفتم فقط سوال پرسیدم شما ببخشین بله مشروب حلاله حلاله کاملا حق با شماس 

بزار یکم بگذره بر تو بغلش بگو کابوس دیدم میترسم بگیر تخت بخواب...اگه هم فردا پرسید از کابوست بگو آره تو مشروب خوردی تو روحیم اثر بد کذاشت کابوس دیدم الکی ربطش بده با یع تیر دو نشون زدی...خلاصه شبت الکی خراب نکن

الان با من بودی؟ من که چیزی نگفتم فقط سوال پرسیدم شما ببخشین بله مشروب حلاله حلاله کاملا حق با شماس& ...

نه فدات بقیه رو گفتم شما رو چکار دارم اما شامل حال خودمم هست ببین کاش ما مشروب بخوریم و اون کارای بد و نکنیم فعلا گند هرچی نماز خون و ... بزرگای دین و ... در اومد که چه اختلاسایی شد دم از انسانیت باید زد من جسارت به شما نکردم کلی گفتم گلم

میدونی همین حرکتت تو دین گناهه پا فشاری به اثبات امر به معروف و نهی از منکر جوری که باعث ازار دیگران ...

من  اصلا واسم مهم نیست که کسی قبول کنه یا نه،بقول خودتون هرکس یه سری گناها نکنه بهشت میره و نرفتنش پای شما 

به من اینا دخلی نداره ...

به من میگی اطلاعاتت و بالا ببر ک امر به معروف حقش بازداشته 

در صورتی که اگر چند تا شرایط داشته باشی که خداروشکر خیلیا دارن،واجب میشه .ولی کفایی😕

منم فرستادم که دیگه به خودت اجازه ندی با هرکس هرجوری دلت خواست برخورد کنی

گناه کردنت و نکردنت هیچ ربطی ب من و بقیه نداره

مگه مشکلش امر ب معروف نهی از منکره یا حلال و حرومی مشروب دعواش شده اومده درددل 

منم دارم میگم زن و مرد باید تو زمینه اعتقادی همو بسازن و باعث پیشرفت هم بشن تو این زمینه...

بعد ایشون به چیزای دیگه ربط میده و به من میگه اطلاعاتت بالا ببر که امر به معروف کردن حکمش بازداشته!!!!