2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

67 بازدید | 9 پست

من مدتیه خواب بد میبینم

چهار ساله مادربزرگم فوت شده و من خیلی وقت بود خوابش رو ندیده بودم تا دیشب

خواب دیدم مادربزرگم زنده هست و من نمیدونستم که مرده
با پدربزرگم دعوای شدیدی کردند و پدربزرگم به شدت مادربزرگم رو کتک زد همه جاش کبود شد طوری که من گریه میکردم به برادرم گفتم بیا بگیرش مادربزرگم رو کشت

اینم بگم که پدربزرگم هنوز در قید حیات هست

خیلیی خواب عجیبی بود

کیا تعبیرش رو میدونن تو هوش مصنوعی هم میزنم چیز درستی نمیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله که خیره براش قرآن بخون صلوات بفرست و خیرات بدین اگه پدربزرگ متوجه مسایل میشه باهاش حرف بز ...

متاسفانه پدربزرگم مادربزرگم رو خیلی آزار میداد و تو زندگی خیلی زجر میکشید و بارها گفت حلالش نمیکنم

الان هم پدربزرگم گاهی اوقات به اقوام مادربزرگم بد و بیراه میگه شاید به خاطر همین ناراحته

متاسفانه پدربزرگم مادربزرگم رو خیلی آزار میداد و تو زندگی خیلی زجر میکشید و بارها گفت حلالش نمیکنمال ...

هروقت فحش داد بگیدزشته بابابزرگ گناه داره فحش نده اگه گوش نمبده نهایت خودتون براش خیرات کنید و صلوات بفرستید و قرآن بخونید

هروقت فحش داد بگیدزشته بابابزرگ گناه داره فحش نده اگه گوش نمبده نهایت خودتون براش خیرات کنید و صلوا ...

متاسفانه عادت کرده یه آدم ۸۰ ساله رو که یه عمر اینطور بوده نمیشه تغییر داد ولی چشم

خودم هر وقت یادم میفته براش فاتحه میخونم