2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی روی دوستی حساب کردی

دوست خوب نادره

و شما اگر احیانا با کسی دوست بشی باید مواظب روزی که دشمنت بشه باشی

رازهاتو بهش نگی از برنامه هات براش نگی فداکاری اضافه نکنی برای کسی

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

همه همینننهمه دلشون میخواد خودشون بالاتر باشن هرکی میگه که دروغه ذات انسان همینه به جز خانواده هیچکس ...

ولی بد ذاتن اینا

یعنی دلم میخاد قطع ارتباط کنم گمشن برن

واقعیت همینه که خیلیا چشم دیدن موفقیت و خوشحالیت رو ندارن

من دوستی داشتم که وقتی فهمید دانشگاه دولتی قبول شدم علنا ناراحتیش رو نشون داد

منم قطع رابطه کردم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

من چکار کنم بنظرت خیلی حسودی میکننهر لباسی میخرم یا رشته ورزشی میرم اینم باید بره

البته اینکه چیزی میخری ک اونا خوششون میاد و میخرن ب نظرم بد نیست و با این من مشکلی ندارم

ولی دو رنگ و دوروعن و الکی پشت سرم حرف درست میکردن ک یجوری منو بد جلوه بدن ولی بزم نمیتونستن

زیادی روی دوستی حساب کردی دوست خوب نادره و شما اگر احیانا با کسی دوست بشی باید مواظب روزی که دشمنت ب ...

افرین دقیقا خیلی قشنگ گفتید

من سعی میکنم شخصی سازی کنم اما فقط سعی میکنم هیچوقت عمل نکردم بهش

به شخصه میگم حتی با ی دختر نمیشه عین آدم درس خوند من پارتنر درسی زیاد داشتم هم دختر هم پسر ولی پسرا خیلیی بهتر بودن و اگه خودت سنگین رفتار کنی حتی یک کلمه خارج از درس یا چرت و پرت نمیگن اما امان از دخترا ....

احساس میکنم به خودم هم توهین شد 😂😅 واقعا چرا این شکلیم؟!

البته اینکه چیزی میخری ک اونا خوششون میاد و میخرن ب نظرم بد نیست و با این من مشکلی ندارم ولی دو رنگ ...

اخه شاید باورت نشه مثلا میگم والیبال برم ثبت نام سریع میخاد بره والیبال یاد بگیره

نمیخام اصلا از روزمره بهش بگم ولی کلاس مشترک داریم دوتا همش همو میبینیم