2777
2789
عنوان

روز مادر

64 بازدید | 8 پست

خدا ورش داره مادر شوهرم باز امسالم دعوا داریم🤕😭😭😭هر سال براش میخریم ناز میکنه میگه پیف پیف من پارسال بهترین لباس و خریدم همه دهنشون باز موند اخر رفت داد خواهرش گفت زشتن نمیخوام حاریم یه روسری سفید انگار عروسه براش خرید به من میگفت یاد بگیر از جاریت به جاریم میگفت میری خرید اینم ببر بد سلیقست در صورتی که همه گفتن عجب لباسای نازی برا مادر شوهرت خریدی ......باز به من هرسال میگه برای پدر شوهرت کادو نخر حق نداری بخری پولش بده من ماهم گوش نمیدیم سرو صدا گریع و بی ابرویی میکنه امسالم از همین دیشب گیر داده به شوهرم میگه برا بابات کادو بخری نفرینت میکنم شیرمم حلالت نمیکنم ..خیلی هم بد دهنه اشغال برداشت شوهرم به شوخی گفت مگه به ما شیر دادی مادرش میگه نه زنت سینه خالیش میده دهنت شیر میدت شوهرم کم مونده بود بگیره بزنه دهنش جلو جمع میگه الان شوهرم میگه هیچی نمیخرم گفتم بدبخت ترمون میکنی که 🥺میدونم نخریم هم خودم هم بچهام از دستش ارامش نداریم ولی هرچی شوهرم میخواد به من چه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه شوهرت هواتو داره چی بگم همچین آدم بی آبرویی رو دیگه همه اخلاقش رو میدونن یه چی هر چقدر بودجه می ...

اره عزیزم همه میشناسنش به خداا ولی این به درک میفرسته مارو 😓😓خستمون کرده قلبشو میگیره میفته نفسش بالا نمیاد انگار روز اخرشه بچه هاشم گریشون میگیره غلط کردیم مامان با اینکه بدبختا کاری نکردن یه بار جلوما خودش انداخت من و جاریم تماشا گر بودیم بردنش دکتر گریه میکرد برین زناتون بگین بیان اینجا من نمیرم دست شویی لگن بزارن باورت میشه پسراش خندشون گرفته بود برادر شوهرم زنگ زد زنش گفت میشینین نگاه میکنین اخرش میشه این منم گفتم بگو پوشک ببنده حال ندارم