2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من داشتم چند سال پیش دقیقا همینو

کش دورِ کمرش اذیتم میکرد یکم توش راحت نبودم و احساس اعتماد بنفس نداشتم

بنظرم امسال مدلای بروز تر و شیک تری هست!

من نظر خودم رو گفتم اگه خودت دوسش داری و به دلته تهیهش کن

من داشتم چند سال پیش دقیقا همینو کش دورِ کمرش اذیتم میکرد یکم توش راحت نبودم و احساس اعتماد بنفس ندا ...

این پیج همیشه کارای ترک و بروز میاره اتفاقا برا امساله قیمت سه تیکه س ۴ تومنه حالت سنگشور رنگبندی هم داره

من پرسیدم برا بیرون میگم قشنگه بگیری برا بیرون نگفتم ک بهش میاد یا چی

گگ

گفتم که .قشنگ بخون پیاممو .میگم به استایل ایشون داخل عکسه هم لباس میاد هم رنگش خوبه هم برای بیرون قشنگ.روی تن شما که نمیدونم.اگر مثل عکس هست استایلتون .اره میاد

این پیج همیشه کارای ترک و بروز میاره اتفاقا برا امساله قیمت سه تیکه س ۴ تومنه حالت سنگشور رنگبندی هم ...

خیلی از اجناس که برای چند سال پیش بودن الان باز اومدن تو بازار!

آره حالت سنگشور داره جنسش یکم ضخیمه من دو تیکه ستش رو برای چند سال پیش رفته بودیم تو جنگل پوشیدم ولی ی جوری بود نمیدونم شاید به من نمیومد با اینکه هیکلم خوبه ! ولی دادمش خالم کلا قیمتشم یادم نیست ولی تو 1,200 اینجوریا بود