2821
2789
عنوان

مستند شنود

81 بازدید | 4 پست

اگر به موضوعات معنوی، آخرت و حسابوکتاب الهی علاقه دارید، حتماً مستند شنود رو گوش بدید. این مستند با زبانی ساده اما تأثیرگذار، به نکاتی میپردازه که معمولاً کمتر دربارهشون فکر میکنیم. شنیدنش واقعاً آدم رو به تأمل وادار میکنه و نگاه تازهای به مسئلۀ مرگ، برزخ و روز حساب میده. پیشنهاد میکنم فقط یکبار امتحانش کنید؛ احتمالاً براتون مثل یک تلنگر جدی خواهد

لطفا براعاقبت بخیری من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

به نظرت کاملا واقعی؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی به عقلم رجوع میکنم میبینم بله میتونه واقعی باشه

با خود اتفاق نظرم نبودا با حرف هایی که میزن چون گوش دادم من

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
با خود اتفاق نظرم نبودا با حرف هایی که میزن چون گوش دادم من

من تا نصفه گوش دادم فعلا

تا اونجا که میگه حتی بابت پیام هایی که توفضای مجازی میزاریم وتبعات مسئولیم و...

اما به نظر شخصی من نبین کی میگه ببین چی میگه

خب قدر مسلمه که آدما معصوم از گناه واشتباه نیستن

ممکنه بعضی جاها اشتباهی هم بشه

بازم به طور کلی باعث میشه ادم بیشتر به فکر آخرتش باشه

لطفا براعاقبت بخیری من یک صلوات بفرستین مچکرم😘