همه ی بیمارستانای دولتی با بیمه سلامت همگانی قرارداد دارن نگران نباش فقط یه درصد کمی رو شما پرداخت میکنید انشالا بسلامتی و راحت زایمان کنید و نی نی تونو بغل بگیرید🌹
حالا یه چیزی یادم اومد شهر ما که اینطوره قطعا جاهای دیگه هم هست برای حمایت از زایمان طبیعی و این داستانا هر چند وقت یک بار یه بیمارستان خصوصی مجبور میشه زایمان طبیعی رو رایگان بکنه
من سه هفته پیش داخل یه بیمارستان خصوصی سقط داشتم میدیدم خیلیی میان برای زایمان طبیعی پرسیدم گفتن اینجوره
نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
حالا یه چیزی یادم اومد شهر ما که اینطوره قطعا جاهای دیگه هم هست برای حمایت از زایمان طبیعی و این داس ...
خب اینجا هم این بیمارستان رایگان ،بديش اینه ک دانشجو پسر داره ، من دیروز رفتم ی سری خیلی مامانا اونجا بودن تازه زایمان کرده بودن ، ازشون سوال کردم همه از امکانات بیمارستان راضی بودن
هست دکتر مرد.دکتر من هم آقا بود آقای دکتر ماشالله کاظم زاده .بیشتر نعاینات رو همسرشون انجام میدادن . ولی اگه خیلی ضروری بود خودشون نریض رو معاینه میکردن یا برای کسایی که خطر سقط داشتن سرکلاژ انجام میدان .استاد دانشگاه هم بودن.
شدی،قلبو تنو روحم...! 💗 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست