fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان شاد 32 بازدید | 6 پست خانمها ی عزیز کلاس آنلاین مجازی توی شاد برگزار میشهدوستم ازم پرسید که من توی قسمت ویدیو با تصویر نبودم پسرم را دعوا کردم جیغ کشیدم آیا صدام پخش میشه یا نهو توی لیست گروه ها هم بوده لطفاً بگید صداش پخش شد یا نه ممنونم یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1404/09/17 | 11:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 نه ممنونم خانمی یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
نسیم1375هستمy عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 22307 نه دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48974 نه امروز و دیروز نت نداریم اصلا دستشون درد نکنه نمی تونن مدیریت کنن روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 نه ممنونم خانمی یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 نه امروز و دیروز نت نداریم اصلا دستشون درد نکنه نمی تونن مدیریت کنن ممنونم خانمی تازه توی شهر ما دارند اعتراض میکنند که بیشتر تعطیل کنند اسیر شدیم آنلاینی نت ها ضعیف یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده