گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8795 عنوان سلامممم 116 بازدید | 20 پست سلاممممصبح همگی بخیرببیان شکر گذاری کنیمخدایا شکرت که اجازه داده امروز هم زنده باشم و نفس بکشم🥰امروز روز خوبی برامون بشه.🥰هواشناسی اعدام بارندگی کردهالان رفتم حیاط خبری از ابرها نبود.. امیدوارم زود زود بیان.. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳 دیروز | 06:05 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 677 اول همه صبح ها و سال ها ی تخ*یهمینو میگنآخرشم ریده میشه به زندگی و روزمون 😂😂ولی اسی در کل قشنگ بود تایپکتمرسی❤️منم شوخی کردم مهربون سایتتونم
ساحل_صبر عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 677 صباح الخیر چه حافظه ای داری؟!❤️😐😂ایندفه رفتم قوی شدم کم نمیارمصباح النور 😂 مهربون سایتتونم
نعناکوچولو عضویت: 1403/11/25 تعداد پست: 2805 چه حافظه ای داری؟!❤️😐😂ایندفه رفتم قوی شدم کم نمیارمصباح النور 😂 شکراممتاز جدا 😂 آرزو
گلنارررر مدیر استارتر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8795 سلام گلنار خانم عاقبتت بخیر گلم 😐عاقبت همه ختم بخیر بشه ان شاء الله گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳