2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ما هم خسته ایم زیبا

ولی چاره ای جز ادامه دادن نیس

قوی باش میگذره

هر کسی از این دنیا چیزی بر می دارد ، من دست برداشتم !...نمیدونم راه حلش کوتاه کردن موهام یا پریدن از بالای تراس...

هوف🥲چطچر پیش اومدی تا الان؟

نمی دونم واقعا با امید به اینکه اگه بتونم به چیزی که می خوام برسم چی؟

و هنوزم ته این راه رو تاریک می بینم ولی بازم می گم اگه نوری پیدا شد چی:)

همین اگه ها منو تا این جا نگه داشته

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

نمی دونم واقعا با امید به اینکه اگه بتونم به چیزی که می خوام برسم چی؟و هنوزم ته این راه رو تاریک می ...

اره...

من چنماه خیلی خوب پیش اومدم تابستونو...مهر ب بعد حالم بابت یسزی چیزا خرابه لنگ لنگان اومدم

اعصابم از خودم خوررده...میترسم دیر کرده باشم

اره...من چنماه خیلی خوب پیش اومدم تابستونو...مهر ب بعد حالم بابت یسزی چیزا خرابه لنگ لنگان اومدماعصا ...

چی بگم منم دردم همینه خسته از همه چی همه چی ها

واقعا حقمون نبود اینکه باید به همه چی فکر کنیم حتی آینده کشور که مبادا انتخاب غلطی بکنیم

برا همین پشت موندم

چی بگم منم دردم همینه خسته از همه چی همه چی هاواقعا حقمون نبود اینکه باید به همه چی فکر کنیم حتی آین ...

من وحشت دارم از پشت موندن میترسم دیگه حمایتم نکنن...از زخم زبونا...

خیلی دلم داغونه

من وحشت دارم از پشت موندن میترسم دیگه حمایتم نکنن...از زخم زبونا...خیلی دلم داغونه

به عنوان کسی ک این راه رو داره می ره

اهمیت نده من حتی سال کنکورم هم از این حرفا از همه می شنیدم

فقط می تونم بگم از روی حسادت بودن

دنبال حمایت نباش تنها حمایتی که تو لازم دارم حمایت خودت از خودته حتی پدر و مادر

و مطمئنا همین حسی ک داری سال بعد هم می یاد سراغت و از الان درس بگیر و خاتمه بده به این افکار و حست و دوباره تجربه نکن

من می تونستم انتخاب رشته کنم و نکردم امیدوارم اگه پشت می مونی خودت انتخاب کرده باشی نه رتبه کنکورت🫂

این آرزوی من برای توعه چون همین حرفت بعدا می تونه بشه چراغ راحت ک دیگه از حرف های بقیه و حمایت نکردن هاشون ناراحت و دل سرد از راهی که داری میری نشی

به عنوان کسی ک این راه رو داره می رهاهمیت نده من حتی سال کنکورم هم از این حرفا از همه می شنیدمفقط می ...

مرسی از حرفای خوبت نیازشون داشتم🥲❤️

ایشالا توعم امسال همونی بشه که میخوای

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز