2777
2789
میدونم ولی نمیدونم این چه ترسیه تو جونم... اما میخوام این اتفاق بیوفته همین که بهم نظر کنن برام برکت ...

نمیدونم والا..شاید کار شیطونه

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

بركت داره. سلام كردن به سه بزرگوار كلا بركت معنوي داره. بعد از ١٢٠ سال عمر با عزت،اين عزيزان هم به ك ...

به کیا سلام میدی؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَا خِضرَ نَبی، اَلسَّلامُ عَلَیکَ یَا نَبی اللَّه، وَ إنّهُ لَیَحضُرُ المَوسِمَ

مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اينكه گفتي دوست داري بهشون سلام كني ها،شنيدم كه هر رور صبح سه تا صلوات بفرست،يكي واسه حضرت عزاييل،يك ...

واس مورد اولی شرمندم🤣نمیخوام در خونمو بشناسه

فعلا این طرفا نیاد کلی کار عقب افتاده دارم😆

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

۴۰ روز بهشون سلام بدید یا ۴۰ روز موقع طلوع آفتاب جلوی در خونه رو آب و جارو کنید

والا ملت ی عمره دم خونشون رو اول صبح جارو میزنن

ما ی نظافتچی ساختمون تو محل داریم چهل روز که نه ولی چهار ساله تو محل کار میکنه

ازش میپرسم خبرت میکنم

روزی چند بار میاد که

یا خدا😩

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

حضرت خضر و خیلی ها انجام دادن

حالا ی داستان واقعی بگم شاید باورت نشه

ی خانمی بود ۳۹ روز تمام دم خونه رو اب ریخت و جارو زدو و سلام داد

روز اخر ی پیرمرد با لباس های کهنه و ناتوان رد شد بهش گفت میشه ی لیوان اب بدی تشنمه

اینم گفت برو اقا گدایی میکنی اول صبح

این رفت دم خونه جفتی زد و اب خواست اوردن واسش ی قلپ خورد و مابقی ریخت دم خونه بهشون گفت برکت بشه به زندگیتون

بعد اون جریان اون خانواده از نظر مالی به عرش رسیدن

اينكه گفتي دوست داري بهشون سلام كني ها،شنيدم كه هر رور صبح سه تا صلوات بفرست،يكي واسه حضرت عزاييل،يك ...

وای تا حالا سلام فرستادن به فرشتگان رو انجام نداده بودم چه جالب

ولی حضرت عزراییل یکم خوفناکه😁 انشاءالله که به خاطر همین صلوات بهمون رحم کنه

مرسی از نکتهای که بهم یاد دادی

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 دقیقه پیش
2791
2779
2792