2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصمیم دارم از امروز هر روز بهشون سلام بدم. خیلیم عاشق عالم غیب و عرفان و خدا و مذهبم. اما نمیدونم چر ...

اينكه گفتي دوست داري بهشون سلام كني ها،شنيدم كه هر رور صبح سه تا صلوات بفرست،يكي واسه حضرت عزاييل،يكي حضرت خضر و يكي هم امام زمان.

من خودم انجام ميدم چند روزيه. حس خوبي ميده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

چکارایی باید کرد که ببینیمش؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ترس نداره مثل یه ادم معمولی میبینیش.. شایدم ببینی و نشناسی.. با قبای سبز نمیخواد بیاد سراغت که.. حالا انگار خودم دیدم🤦🏻♀️😂

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اینی کارو بکنیم چی میشه؟

بركت داره.

سلام كردن به سه بزرگوار كلا بركت معنوي داره.

بعد از ١٢٠ سال عمر با عزت،اين عزيزان هم به كنارت ميان.

اينجوري شنيدم راستش.

ولي من كاري به اينا هم نداشته باشم،حس خوب ميگيرم از اين كار. يه جور احترامه.

مخصوصا امام زمان كه حي و حاضره

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

۴۰ روز بهشون سلام بدید یا ۴۰ روز موقع طلوع آفتاب جلوی در خونه رو آب و جارو کنید

چجوری سلام بدیم؟عربی؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

ترس نداره مثل یه ادم معمولی میبینیش.. شایدم ببینی و نشناسی.. با قبای سبز نمیخواد بیاد سراغت که.. حال ...

میدونم ولی نمیدونم این چه ترسیه تو جونم... اما میخوام این اتفاق بیوفته همین که بهم نظر کنن برام برکت و خوبیه.