2777
2789
عنوان

ترمیم ابرو

107 بازدید | 6 پست

سلام دوستان. خوبین؟ من اوایل دی تو مرکز مریم حمزه ای ابروهامو میکروبلیدینگ کردم، بن مژه هم زدم، خداییش کارشون خیلی قشنگه راضیم، اما هزینه هاش خیییلی بالاست برا ابرو 4 دادم برا بن هم 4، حالا برا ترمیم اول ابرو و بن هر کدوم یک باید بدم که به صورت بیعانه همشو ریختم، اما گویا ترمیم دوم هم دارن، راستش دیگه روم نشد ب همسرم بگم ترمیم دومی هم هست چون واقعا دستش خالیه خودمم ندارم، الان تا اینجا ده میلیون خرج کردم. به نظرتون دو تا ترمیم لازمه؟ کسانی هستن که مرکز مریم حمزه ای فقط یه بار ترمیم کرده باشن و راضی باشن؟ اگر بله ماندگاری چقدر بوده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با شمایی ک به راحتی قضاوتم کردی صحبتی ندارم. لطفا هر کس واقعا رفته اونجا جوابمو بده

انقد اینجا نبلیغاته گفتم شاید تبلیغه . حالا ک نیس ببخشید . ولی کنجکاوم ببینم وقتی انقد تعریف میکنی . دوسدارم میکرو . ولی میترسم بد بسه

انقد اینجا نبلیغاته گفتم شاید تبلیغه . حالا ک نیس ببخشید . ولی کنجکاوم ببینم وقتی انقد تعریف میکنی . ...

خواهش میکنم، باشه فردا عکس میذارم، ولی خیالتون راحت، مریم حمزه ای مادر میکروبلدینگ ایرانه، خودشم انجام نمیده پیگمنتراش انجام میدن ک مث خودش ماهرن