2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما میخوای دولتی بری؟ کمالی برو 

واي كمالي افتضاحه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
اره دولتی میخام کمالی خیلی شلوغه اخه

برو كسري نيمه خصوصيه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بيمارستان امام خميني الان تو دولتيا عاليه

خيلي شيك شده

من پسر اولم رو خصوصی به دنیا آوردم دومی رو کمالی...

کمالی خیلی به مادرو و بچه اهمیت میدن.

منم فکر میکردم خیلی شلوغه از رو اجبار رفتم ولی خیلی راضی بودم.

عاشق خدام...عاشق حضرت زهرام...عاشق پسرامم... آبیِ استقلالی...
واي كمالي افتضاحه

من امام علی زایمان کردم. البته زایمانم سخت بود. دعا کن زایمانت راحت باشه. اگه باز میخواستم انتخاب کنم و دولتی مجبور بودم کمالی میرفتم.سعی کن یه آشنایی تو امام علی پیدا کنی

بيمارستان امام خميني الان تو دولتيا عاليه خيلي شيك شده

امام خمینی خصوصیه عزیزم

منم اونجا زایمان کردم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
امام خمینی خصوصیه عزیزم منم اونجا زایمان کردم

اااا فكر كردم دولتيه

من امام علی زایمان کردم. البته زایمانم سخت بود. دعا کن زایمانت راحت باشه. اگه باز میخواستم انتخاب کن ...

شانسم کیسه ابم پاره شد رفتم امام علی

اصلا اصلا اصلا بدرد نمیخوره

کارکنانش وحشین هیچ کدومو حلال نمیکنم که چجور با طاهوها رفتار میکنن

رسیدگیشون صفرررر

کاش نمیرفتم اونجا...

تورامیخواهم برای همه ی عمر
شانسم کیسه ابم پاره شد رفتم امام علی اصلا اصلا اصلا بدرد نمیخوره کارکنانش وحشین هیچ کدومو حلال نمی ...

عزیزم مبارک باشه کوچولوت به دنیا اومد... به سلامتی 😍😘 بیشتر از زایمانت بگو

راستش امام علی اصلا خوب نیست من زایمان بدی داشتم اونجا چون حالم خیلی بد شد بهم رسیدگی کردن ولی ای کاش نمیکردن بردن آی سی یو باعث شد عفونت بگیرم. دلسوز زائو هم که نیستن اصلا  .

اما پشیمون نباش کمالی هم میرفتی همین بود توفیر چندانی ندارن دولتی ها