2777
2789
عنوان

به بچه تو شکمم حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 54 پست
به کارای شوهرت فکر نکن فکر نکن این تورو پاپند زندگی کرده ماادما هیچی از سرنوشتمون وچیزی که خدابرامون ...

میدونم دوسش دارم اصلا راضی نیستم خدایی نکرده چیزیش بشه یک پسر ۸ ساله داذم میدونم که اینم چقدر عزیز میشه واسم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی 🥹نی نی چیه ؟اینطور نگو اون بی گناههخدا نگذره از پدر بچه که تورو به روز انداخته 🥲😕

دختره دقیقا خدا لعنتش کنه شوهرمو آدم تو بارداری به حد کافی روحیه اش حساسه یک لطمعه به این هم بخوره دیگه افتضاح تر میشع

میدونم دوسش دارم اصلا راضی نیستم خدایی نکرده چیزیش بشه یک پسر ۸ ساله داذم میدونم که اینم چقدر عزیز م ...

مطمعنم مادر خوب وبفکری که این موقع شب فکرتو درگیر کرده و تاپیک زدی واسش .. این فکرا واحساسات یهویی بخاطر هورموناته عزیزم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

مطمعنم مادر خوب وبفکری که این موقع شب فکرتو درگیر کرده و تاپیک زدی واسش .. این فکرا واحساسات یهویی ...

بچه هام همه دنیامه هم هورمون ها هم هرکسی خیانت ببینه مطمئنا روحش ضربه میخوره

دختره دقیقا خدا لعنتش کنه شوهرمو آدم تو بارداری به حد کافی روحیه اش حساسه یک لطمعه به این هم بخوره د ...

اگه دختره که بیشتر گناه داره حواست بیشتر بهش باشه

فعلا بخاطر بچه ها فراموش کن

ایشالا وقتی که بزرگتر شدن یه تصمیم جدی برای زندگیت بگیر

الان بخاطر شرایط تحمل و فراموش کن گلم

منم تازه زایمان کردم اصلا شرایط روحی خوبی ندارم

شمام اگه با این روال پیش بری قطعا افسرده میشی🥲

- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
بچه هام همه دنیامه هم هورمون ها هم هرکسی خیانت ببینه مطمئنا روحش ضربه میخوره

میفهممت کاملا حق داری بسپار ب خدا ..خداحواسش بهت هست بهت ظلم نشده خدا حواسش هستتت هرشب سعی کن زیارت عاشورا بخونی و ازامام حسین کمک بخای من فقط همین ارومم میکنه

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

2790
2778
2791
2779
2792