2777
2789
عنوان

فروش مو

85 بازدید | 9 پست

خانوما کسی بوده که موهاشو فروخته باشه؟ موهاتون چقدر بوده و چند فروختین؟ اصلا کسی رو سراغ دارین که موهاشو فروخته باشه؟ من موهام تاروی باسنمه. میخوام کوتاه کنم ولی چند وقت پیش یه آگهی دیدم زده بودن روی دیوار که نوشته بود موهاتونو به قیمت بالا میخریم چجوریه؟

بااونی که مومیخره میری ارایشگاه یااهم خودشون کوتاه میکنن موهاتویامترمیزارن یاهم وزن میکنن.قیجی میزنن وتمام.دختترای خواهرشوهرم ۴ماه پیش موهاشون فروخت مای کیش۷میلون شدویکی دیگشم ۱۰میلیون.موهاشونم هم پرپشت ورنگ نخورده بودن.مال اونارومتری گرفتن.ولی مال خواهرمووزن کردن.شد۸میلیون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااونی که مومیخره میری ارایشگاه یااهم خودشون کوتاه میکنن موهاتویامترمیزارن یاهم وزن میکنن.قیجی میزنن ...

ممنونم. موهای من تا روی باسنمه. نصفش هم دکلره داره. رنگ شده هم هست. سه ماه پیش هم رنگ موهامو سوزنده. ولی در کل موهام حالت داره. دیگه نمیدونم با این اوصاف بخرن یا نه.

یادم نیست وزنش ازخواهرمال سال ۴۰۳بوداوایل سال نو.دخترای خواهرشرم ۴ماه پیش فروختن

من موهام تا بالای باسنه نذر کردم اگه آزمایش بابام خوب باشه موهامو نذر امام رضا کردم پولشو بدم به نیازمندا

انشالله خدابه عزت امام رضاحواب ازمایششون خوب وعالی باشه

الهیییییی..گفتم امام رضا دیگه خیلی زشت میشه من موهامو نذر تو کنم تو جوابمو ندی تو امام رئوفی...الهی بحق فاطمه زهرا همه مریضا شفا بگیرن که من ۱۰ روزه فهمیدم خانواده هاشون چی میکشن