2777
2789
عنوان

تولد دخترم

199 بازدید | 19 پست

سلام دوستان چهارشنبه تولد دخترمه ميخواستم ازتون راهنمایی بخوام کارهامو از کجا باید شروع کنم با چی و چه حوری از مهمونا پذیرایی کنم عصرونه چی باشه خوبه لطفا کمکم کنید خیلی استرس دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تزئین خونه و سفارش کیک ، بگو چ برنامه ای برا پذیرایی داری تا کمکت کنم، چیا در نظر داری

نميدونم ساندویچ الویه درس کنم یا مرغ یا اصلا از بیرون بگیرم چون نزدیک به 40 نفر مهمون داریم منم دست تنها نميتونم ای همه چی درس کنم 

نميدونم ساندویچ الویه درس کنم یا مرغ یا اصلا از بیرون بگیرم چون نزدیک به 40 نفر مهمون داریم منم دست ...

چون عصرونه اس،همون الویه یا سالاد ماکارونی خوبه.کنارشم ژله،بستنی،آبمیوه،چیپس وپفک و ازاینجور چیزا بذار

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم.☺
نميدونم ساندویچ الویه درس کنم یا مرغ یا اصلا از بیرون بگیرم چون نزدیک به 40 نفر مهمون داریم منم دست ...

قیف درست کن توش پاپ کورن بریز، لیوان ی بار مصرف چیپس بریز رو میز بچین، پیراشکی هم میتونی درست کنی با رمان قرمز تزئین گوجه و سبزی تو ظرف در دار ، مینی هات داگ هم میشه 

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
قیف درست کن توش پاپ کورن بریز، لیوان ی بار مصرف چیپس بریز رو میز بچین، پیراشکی هم میتونی درست کنی با ...

تو تولد بیشتر بالای 20 سن دارن فکر کنم چيپس و پفک گزینه خوبی نیس چه چیزای دیگه ای باشه خوبه

تو تولد بیشتر بالای 20 سن دارن فکر کنم چيپس و پفک گزینه خوبی نیس چه چیزای دیگه ای باشه خوبه

چیپس ک همه میخورن، بادوم زمینی مز مز،  لواشک مهمان ، گز ، بستنی ، 

به نظرتون ساندویچ زشت نیس بگیرم

تولد هست دیگه ، بعدم عصرونه اس شام ک نیس ، ب فکر خرجشم باش ، ما تولد دختر خواهر شوهرم رفتیم میلیارده، میز سرو سرویس گذاشته بود ،فقط کالباس ،خیارشور ،گوجه ،باگت ،ولی تزئین شده و شیک 

تولد هست دیگه ، بعدم عصرونه اس شام ک نیس ، ب فکر خرجشم باش ، ما تولد دختر خواهر شوهرم رفتیم میلیارده ...

آره قبول دارم من تا الان هنوز بساط عصرونه نگرفتم فقط تم تولد رو گرفتم کلی خرجم شده ساندویچ کتلت خوبه

آره قبول دارم من تا الان هنوز بساط عصرونه نگرفتم فقط تم تولد رو گرفتم کلی خرجم شده ساندویچ کتلت خوبه

کتلت هم اره خوبه ،با خیارشور و گوجه، تزئین خیلی مهمه برا غذاها ،یا دسر، یا میوه ، از نت سرچ کن انجام بده ، اول چشم همه چیز رو میبینه