2777
2789
عنوان

اولین کادو روز زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1620 بازدید | 104 پست
مردا زیاد سر در نمیارن سال اول ،باید مامانش یا خواهرش بهشون گوشزد میکرد

نه بابا مامانش دید برای اون گوشی خریده واسه من هیچی با یه لبخند محوی رفت تو افق و ذوق مرگ شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جات بودم به خواهر شوهرم میگفتم آخه میدونی عزیزم شوهرم ازم پرسید راضی هستم از پولی که سهم منه برای مادرتون یه گوشی بخریم چون بیچاره بدون گوشی مونده نیازمنده.

منم گفتم کی مستحقتر از مادرشوهر؟ پس انسانیت به چه درد میخوره؟ منم مثل دخترش دلم میسوزه میگم بدبخت بدون گوشی مونده گناه داره نیازش رو برطرف کنیم ثواب این کار برای من کادوئه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من جات بودم به خواهر شوهرم میگفتم آخه میدونی عزیزم شوهرم ازم پرسید راضی هستم از پولی که سهم منه برای ...

بعد هم یه طوری کل سال منت اون گوشی رو میذاشتم سرش که گریشون دربیاد

بعد هم یه طوری کل سال منت اون گوشی رو میذاشتم سرش که گریشون دربیاد

نه بابا اگه این کارو میکردم که شوهرم میگفت پول خودم بوده به تو چه

یک بار شوهرم واسه خانوادش خرید کرده بود پدرشوهرم موقع تشکر گفت خداروشکر پسر و عروس خوبی دارم دستتون درد نکنه مادرشوهرم گفت بچه ام خریده چرا از این تشکر میکنی😐

وای کاش به ذهنم میرسید حیف شد😅😅

من جات دارم حرص میخورم

یعنی چی هیچ واکنشی نشون ندادی

شوهرت بلد نبوده چون تاحالا یادش نداده بودن

بلد نبودن شوهرت عادیه (تلخه اما تو جامعه ما به پسرها این آموزشات داده نمیشه) ولی اینکه تو هیچ تلاشی نکردی بهش آموزش بدی طبیعی نیست

شوهر رو هرطور عادت بدی همون میشه

چنان بخاطر بیگوشی بودن مادرشوهر تحقیرش میکردم که اون گوشی رو پرت کنه دور

همه ی این کارها رو هم یه طوری با سیاست باید انجام بدی شوهر نفهمه فقط حال اون مادری که به پسرش یاد نداده روز زن چیه رو جا می آوردم

به شوهر هم منطقی و با آرامش توقعاتم رو میگفتم

علم غیب نداره که بفهمه من دوست داشتم برام کادو بگیره

من جات دارم حرص میخورم یعنی چی هیچ واکنشی نشون ندادیشوهرت بلد نبوده چون تاحالا یادش نداده بودنبلد نب ...

به خدا من خیلی بی سیاستم سنم کم بود واقعا متوجه نبودم فکر میکردم اگه خودم بگم چرا برام هدیه نگرفتی کوچیک میشم

نه بابا اگه این کارو میکردم که شوهرم میگفت پول خودم بوده به تو چهیک بار شوهرم واسه خانوادش خرید کرده ...

یه طوری سوسکی باید این کار رو بکنی که شوهر نفهمه اصلا

مردها تیز نیستن میشه پیچوندشون

در مورد پدر شوهرت هم

همونجا میگفتی :

راست میگید مادرجون منم معتقدم شوهرم میخواد برای پدرش کادو بخرع به من چه ربطی داره من اصلا حق دخالت ندارم. مثلا فلانی رو میبینید نمیذاره شوهرش برای خانوادش خرج کنه؟ من اینقدر بدم میاد از این اخلاق! بهمانی رو میبینید اجازه نمیده شوهرش مناسبتها به خانوادش زنگ بزنه؟ وای چقدر بده اخلاق... فلان و بهنام رو میشناسید کلا پای شوهرشون رو از خونه پدر مادرش قطع کردن و به شوهر اجازه سر زدن به خونه پدرش رو هم نمیدن؟ بلا به دور! واقعا زمونه بدیه! من اتفاقا خوشم میاد شوهرم برای شما خرج کنه. میگم عزیزم درسته که این پول سرمایه زندگی جفتمونه و هردو براش زحمت کشیدیم و وظیفه شرعی تو اینه همش رو برای من خرج کنی ولی همه پول های من فدای یه تار موی بابا جونت. اتفاقا خودم تشویقش کردم این کادو رو امروز بخره. خودم کمکش کردم چیزی رو انتخاب کنه که شما دوست دارید. حالا پسندتون هست باباجون؟

به خدا من خیلی بی سیاستم سنم کم بود واقعا متوجه نبودم فکر میکردم اگه خودم بگم چرا برام هدیه نگرفتی ک ...

دیگه گذشته دیگه... امیدوارم الان زندگیت بهتر باشه عزیزم :`)

یه طوری سوسکی باید این کار رو بکنی که شوهر نفهمه اصلا مردها تیز نیستن میشه پیچوندشون در مورد پدر شوه ...

از این به بعد از این حرفات استفاده میکنم ایده گرفتم خدایی☺️

2790
2778
2791
2779
2792