2777
2789
عنوان

چاقی

195 بازدید | 8 پست

سلام خانمای گل من خیلی لاغرم میخوام وزنم زیاد شه چیکار کنم ؟؟ 

تعداد رای : 4
نظرسنجی
الزامی
1
25%
الزامی
0
0%
الزامی
1
25%
الزامی
2
50%
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

الان نظر سنجی چی میگه🤔

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزی هم ک خودم تجربه کردم و چاق شدم 

اونموقه ها ارزوم بود چاق شم 

هر چی میخوردم چاق نمیشدم 

تا اینکه پدرشوهرم از شهرستان امد خونه ی ما یه ماهی موند .. خدا بیامرز تنها غذایی هم که خیلی دوس داشت چلوکباب بود

هرروز میگفت درست کن ..منم درست میکردم و زیاد میخوردم .از اون روزا چاق شدم 

ولی الان چقدر پشیمونم .وقتی عکسای اونموقه رو نگا میکنم میگم واقعا ناشکر بودم اندامم عالی بود

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

من تو همین سایت یه عزیزی گفته بود از پودر دست ساز جین سینگ حکیم تهرانی استفاده کرده و خیلی راضی بود شما ها اطلاعی از این پودر دارید بهم بگید

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

چشم شیرین جان من واسه شما دعا میکنم شما هم واسه من 😃😃