2777
2789
عنوان

عروسی های ما😍🤩📷📷📷📷📷📷

975 بازدید | 57 پست

قبلا گذاشتم شاید خیلی هاتون دیده باشین❤️📷

uupload.ir/view/عروسی._tifo.mp4/

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال همیشه ذهنمو درگیر کرده درباره شما کردها

اونم اینکه چرا بعضی از خانوم هاتون لباس مردانه محلیتون رو میپوشن علت خاصی داره یا سلیقه ای هست

اینم بگم خودم ترکم خیلی دوستتون دارم

یه سوال همیشه ذهنمو درگیر کرده درباره شما کردهااونم اینکه چرا بعضی از خانوم هاتون لباس مردانه محلیتو ...

عزیزم اولین دلیلش اینه که خانم هامون از لحاظ قدرت و توانایی فرقی با آقایون ندارن و اینکه سلیقه ای بیشتر من خودم پوشیدم مثل لباس اسپرته که خانم آقا فرقی نداره بپوشن

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

قشنگ بود

تو مجلساتون کسایی هم هستن نرقصن ی جا بشینن

یا همه باید برقصن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
عزیزم اولین دلیلش اینه که خانم هامون از لحاظ قدرت و توانایی فرقی با آقایون ندارن و اینکه سلیقه ای بی ...

خب اینکه صددرصد ولی متوجه سوالم نشدین انگار

پس سلیقه ایه اهان

ارایشت خوب انجام نداد بود سنتو بالا میزد اما اصلا خوب درست نکرد بود

عروسی من نیس