2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد مادرشش هم پیشمون بود گفتم 💩💩میخوری باپدرمادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2503 بازدید | 78 پست
۲۷سالمه.هیچی ب اسمش نیس فقط گاو گوسفند نگه میداره ک یدونه ماشین داره ب اسم برادرش زده.این ازدواج اول ...

درکت میکنم عزیزم اون مادر ذلیله پیش مادرش بد رفتاری میکنه باهات تا دل مادرشدو بدست بیاره اینجور آدما وابسته به مادر بزرگ میشن و متاسفانه بعد ازدواج کنار اومدن با اینجور افراد واقعا سخته مگر اینکه از خانوادش دور بشه و زندگیه مستقل داشته باشه تا به خودش بیاد

اگه شرایطشو داری حتما مستقل شو اونجا موندن فایده نداره برات

خوب شاید شما درکی از مریضی بچه نداشته باشی ولی من به عنوان یه مادر ک بچش همش مریض حق با اسی دادم

من کلا میگم چرا به پدر و مادر هم فهش میدید دعوا دارید به هم فهش بدید و فهش دادن به خانواده هم چه مرد چه زن کار درستی نیست به هم فهش بدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا چقد ناراحت شدم، این مردای مامانی چرا ازدواج میکنن اصلا، همش مامانم مامانم پس زن بدبختت ک برا زندگیت تلاش مکنه چی اه اعصابم خورد شد

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

دقیقا موافقم کسی اینحجم عصبانیت و خستگی اسی درک نمیکنه

اره بخدا هیشکی منو درک نمکنه خیلی خستم همش گریه میکنم ب بخت سیاهم ی روزش خوش ندیدم 😭😭 خیلی روزاس سختی میگذرونم ی مقدار طلا دارم بخدا خونه نمکنه اگ میکرد میخریوم تنهایی مینشستم خانوادمم همش میگن ازدواج دومته تحمل کن.من از ی ماه پیش برای تیروییدم وقت گرفتم گ نمونه برداری بشه ببین خوش خیمه یابدخیم ولی این دعواهارو میندازه ک نبره دکتر منو .اگ نبره بچه رو هم میدم میرم دگ یا بخودم میبرم اصن ب گوشیشون ج هم نمیدم اگ زنگ هم بزنن

بعدش رف از باغ زنگ زد گف هرچقد میخوای بدم از زندگیم برو گفتم خوب برو درخواست بده اگ نمیخوای من مجبور ...

عزیزم انشالله درست میشه یه ظرف آب ندیده برداروضو بگیری نتونستی تیمم کن 35تا سوره ی قدر بخون فوت کن به آب داخل ظرف این آب هرگزنباید تو فاضلاب بره باهاش چایی درست کن غذا بپز به هیشکی هم نگو به نیت سربه راه شدن شوهرت وبهترشدن زندگیت اینکار رو بکن وعظمت سوره ی قدر رو ببین خودم جواب گرفتم

دقیقا درکی ندارهمشکلات زندکی خودشو آورده می خواد سر استارتر خالی کنهبخدا همین خانم اگه فردا یه خار ت ...

اره خودش مجرده فکر کرده همیشه گل و بلبله اسی میگه زنیکه صد بار فحش داده به خودم خانوادم شوهره رو میندازن به جونش روزگار براش تلخ کردن حتی نمیذاره هیچ جا با هم برن عین دم چسبیده به باسن پسرش خب طبیعیه ک این زن کم بیاره

به خصوص ک بچشم مریض بود

لابد شوهره میخواست سر راه یه سر بره بشینه ننه بزرگش ببینه و احوال اون بپرسه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اره بخدا هیشکی منو درک نمکنه خیلی خستم همش گریه میکنم ب بخت سیاهم ی روزش خوش ندیدم 😭😭 خیلی روزاس س ...

خودتووابسته بهشون نشون نده مستقل رفتار کن

اگه خانوادت پشتتن یکم شوهرتو خانوادشو بترسون مطمئن باش از ترس آبروشون هم که شده مجبورن درست بشن وگرنه توهمچین عذابی زندگی کردن واقعا سخته

درکت میکنم عزیزم اون مادر ذلیله پیش مادرش بد رفتاری میکنه باهات تا دل مادرشدو بدست بیاره اینجور آدما ...

میگه من تاخر اینجام.خونه نمیاد ک همش باغ میمونه انگار زن و شوهر نیستیم ک فقط توشناسنامه هم اسم داریم

من کلا میگم چرا به پدر و مادر هم فهش میدید دعوا دارید به هم فهش بدید و فهش دادن به خانواده هم چه مرد ...

میدونه گلم احترام بزرگتر یه بار خوبه دو بار خوبه سه بار خوبه اصلا صد بار خوبه بار ۱۰۱ ام ک عروس فحش خانواده بشنوه دیگه نمیکشه مجبوره عین خودش کنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

منم گفتم هر دو اشتباه میکنن عزیزم اونها مقصر نیستن که پدر و مادر اینا شدن

ولی بزرگتر باید بزرگی کنه اینو ک قبول داری؟ بزرگتری ک بزرگی بلد نباشه کوچیک میشه

عزیزم انشالله درست میشه یه ظرف آب ندیده برداروضو بگیری نتونستی تیمم کن 35تا سوره ی قدر بخون فوت کن ب ...

بخدا حتی دوسندارم تلاش کنم باشوهرم بینمون خوب شه اونقد دلمو باحرفاش و کاراش شکونده گاه ب خونم دعا میزارن خواهرمادرش دگ حوصلم نمکیشه ب این زندگی