2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد مادرشش هم پیشمون بود گفتم 💩💩میخوری باپدرمادرت

| مشاهده متن کامل بحث + 2503 بازدید | 78 پست

ماهم بعدش بچه رو بردیم دکتر ولی من رفتم صندلی عقب نشستم چن جا نگه دات گف بیا جلو بشین نرفتم بعد اومدن هم از دکتر رف باز پیش خانوادش منم اومدم بچه رو خابوندم خودمم دراز کشیدم اومد درو باز کرد گف سیاه پوست نمدونم زشت اینجور حرفا من رفتم درو باز کردم بهش باصدای بلند فش دادم ک زشت خودتی عوضی دیدم حرصم نخوابید رفتم دوباره باز کردم گفتم سه شنبه اینجا باش میرم دکتر گوه بخور با پدرمادرت عوضی خسته شدم دگ .مادرشش بهم فش داد ولی من اومدم داخل.هرروز کارمون دعواس خسته شدم دیگه خوب نمیخوای برای چی نگه داشتی گاه میگه زشتی گاه میگه سیاهی گاه میگه بخاطر بچه نگهت داشتم هرروز ی برنامه اصن م رابطه داریم ن جایی میرییم ی بار بچه رو بردیم دکتر این دعوا ها افتاد اصن مادرش راضی نمیشه مادونایی ی جا بریم یایاهم خوش باشیم اینم ازمتدرش میترسه برای من خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خط اول امضات حالمو خوب کرد

بقیشم بخون

حال خوب کن تره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

ناراحتی هایی که مدتها داشتی بهت فشار آوردهنذار ناراحتی ها تو دلت جمع بشه

خستا بودم بخدا تاصب نخوابیدمیکیش نمیاد بگه بچه چشه همش دخالت میکنن هی توسرمامیبرن اون ونه این خونه وقتی هم مریض میشه اصن سراغی ازش نمیگیرن.

ماهم بعدش بچه رو بردیم دکتر ولی من رفتم صندلی عقب نشستم چن جا نگه دات گف بیا جلو بشین نرفتم بعد ا ...

خب این بار به ظاهرت ایراد گرفت تو هم بگو بخاطر همینا بود که زن تو شدم دیگه وگرنه شوهر بهتر پیدا می کردم🤣🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

خستا بودم بخدا تاصب نخوابیدمیکیش نمیاد بگه بچه چشه همش دخالت میکنن هی توسرمامیبرن اون ونه این خونه و ...

درک میکنم، متوجه شدم نزدیکشون هستی ولی با این حال سعی کن فاصله بگیری ازشون

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بچه مریض بودشما هم بودی صبرت لبریز می شد

صبرش لبریز بشه به خودش فهش بده چکار به پدر مادر داره کلا چه زن چه مرد هر کدوم وقتی دعواشون میشه حق ندارن اسم خانواده طرف بیارن مگه خانواده مسخره دست اینا هستن

صبرش لبریز بشه به خودش فهش بده چکار به پدر مادر داره کلا چه زن چه مرد هر کدوم وقتی دعواشون میشه حق ن ...

تا زمانی مادرشوهر دار نشدی نمی تونی نظر بدی 😎