2777
2789
عنوان

نوزادم خیلی بی تابی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 96 پست
چهار سالشه ، تپل و سرحالم هست

واسه مدرسه اش چکار میکنی کارت واکسن میخوان؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مامانم میگه هر سه واکسن دو ماهگی. سخت بوده

بقیه واکسنا چطور ؟ اونا هم انقدر سخته ؟

دلم نمیخواد دیگه هیچوقت بچمو ببرم واکسن بزنه ...

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
عزیزم نشاسته خیس کن بزن دور جای واکسن رو خود جای واکسن نزنی ها فقط دورش ویکس هم اگه داشته باشه خوبع

اصلا جرات نمیکنه یه جای واکسنش دست بزنم ...

پاش تکون میخوره جیغش در میاد 😔

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

احتمالا بیتابیش به خاطر واکسنی که به رانش زدن نیست از قطره روتاویروسه که معلوم نیست چرا میدن و کجای ایران کسی گرفته و دل پیچه شدید میاره. شکم و پشتشو با یه کم روغن بچه ماساژ بده.

چیزی به جای واکسنا نزن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بقیه واکسنا چطور ؟ اونا هم انقدر سخته ؟ دلم نمیخواد دیگه هیچوقت بچمو ببرم واکسن بزنه ...

نه عزیزم مامانم میگه بقیه واکسن ها برا هر سه تاتون آسون بود حتمااااا واکسن هاشو بزن دور از جون همه نی نی ها باشه الهی عموی من وقتی بچه بودهه مامان بزرگم نمیبره واکسن بزنه براش سیاه سرفه میگیره بد اینقدر سرفه میکرده که بیشهوش میشدهه