2777
2789
عنوان

دعای دسته جمعی

84 بازدید | 17 پست

دوستان هرکس اومد تاپیکم هر چند تا صلوات تونست تقدیم به حضرت فاطمه زهرا (س) به نیت بارندگی تو کل کشور و هوای تمیز داشتن بخونه، دوست داشتین هم تعدادش رو بنویسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۴ تا

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

۲۰تا فرستادم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

۱۴

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ان شاءالله به خواسته هاتون برسید 🤲

لطفا برای ما هم دعا کنید زودتر صاحب خونه و فرزند سالم وصالح بشیم

خدایا منتظر معجزه ام❤️

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
مرسی گلی انشالله همیشه حاجت روا باشی 🌹

همچنین گلم الان یکم سرم شلوغه اخر شب اگه تونستم بیشتر میخونم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

۱۴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی م ...

مرسی گلی انشالله همیشه حاجت روا باشی 🌹 انشالله خدا همیشه نظر کنه به تمام حاجتات، انشالله به تمام ارزوهات همشون برسی گلم 🌹