2777
2789
عنوان

دعای دسته جمعی

84 بازدید | 17 پست

دوستان هرکس اومد تاپیکم هر چند تا صلوات تونست تقدیم به حضرت فاطمه زهرا (س) به نیت بارندگی تو کل کشور و هوای تمیز داشتن بخونه، دوست داشتین هم تعدادش رو بنویسید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱۴ تا

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند....

۲۰تا فرستادم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

۱۴

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ان شاءالله به خواسته هاتون برسید 🤲

لطفا برای ما هم دعا کنید زودتر صاحب خونه و فرزند سالم وصالح بشیم

خدایا منتظر معجزه ام❤️

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
مرسی گلی انشالله همیشه حاجت روا باشی 🌹

همچنین گلم الان یکم سرم شلوغه اخر شب اگه تونستم بیشتر میخونم

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

۱۴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹اللهم صل علی م ...

مرسی گلی انشالله همیشه حاجت روا باشی 🌹 انشالله خدا همیشه نظر کنه به تمام حاجتات، انشالله به تمام ارزوهات همشون برسی گلم 🌹