2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون به همه زنا نگاه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 46 پست

همونجا یکی بزن پس سرش.خودش میفهمه یعنی چی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

خیلی حرص میخوردم

دعوا میکردم تهدید به مقابله به مثل میکردم

این جور مردا چندشن

حق نداره با اعتماد به نفس زنش بازی کنه

دلم ازش سرد میشد

🙁🙁

ولی چون اینجا ایرانه زندگیمو مجبور بودم ادامه بدم باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم من ۱۳ ساله متاهلم سراین مسیله باااارها دعوا کردیم گریه کردم حرف زدم هیچی به هیچیشوهرت مقی ...

قبول داره خدا و امامارو ولی اینکه نماز بخونه و این چیزا نه اصلا انگار عادتش شده هرزنی رد میشه رو باید تا تهش نگاه کنه حتی کسایی که تیپ معمولی دارن و خوشگل نیستن

خب دیگه حاضرم مجرد بمیرم ولی ازدواج نکنم اگه اینی که منمیخوام نباشه

بعد ازدواج بفهمی چی سریع طلاق؟

بقیه چیزا مهم نیست؟

هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق/بر او نَمُرده، به فتوای من نماز کنید(حافظ)

خیلی حرص میخوردم دعوا میکردم تهدید به مقابله به مثل میکردم این جور مردا چندشن حق نداره با اعتماد به ...

مقابله به مثل یعنی شما هم نگاه مردا میکردین؟ چندبتر خواستم جلوش این کارو کنم روم نمیشه میگم الان مرده میگه این دختر مشکل داره

حالا شوهر منم نگاه میکنه.متاسفانه بعضی وقتا با خنده ردش میکنیم مثلا میگه اوفففففف میگم مرض قهقه میزن ...

نه شوهر من چیزی نمیگه خیلی کم پس بیاد میگه شدن جن... ده بعضیا ولی خودش چشمش به هموناست

بعد ازدواج بفهمی چی سریع طلاق؟بقیه چیزا مهم نیست؟

نه نیست ، عمر من با ارزشتر از این حرفاست

اگه جایی اشتباه کردم میتونم زودتر اشتباهمو درست کنم تا اینکه یه عمر بمونم و زندگیمو بخاطرش تباه کنم

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

اکثرا نگاه می کننددیگه تو خیابون آدم چشمش میوفته به بقیه شوهر من چه مرد چه زن رو گذرا نگاه میکنهمنم ...

اگه گذرا باشه مشکل ندارم ولی وقتی گردن با رفتن طرف میچرخه این دیگه گذرا نیست من خودمم همه میگن چهرم خوشگله البته شوهرمم خوشگله و خوشتیپه ولی نمیدونم این چه رفتار چندشیه انجام میده

قبول داره خدا و امامارو ولی اینکه نماز بخونه و این چیزا نه اصلا انگار عادتش شده هرزنی رد میشه رو بای ...

دقققیقا همینطوره

عادت کرده

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

اگه گذرا باشه مشکل ندارم ولی وقتی گردن با رفتن طرف میچرخه این دیگه گذرا نیست من خودمم همه میگن چهرم ...

عزیزم کاملا قابل کنترل هست ..میتونه براحتی نگاه نکنه

اگه خواست بگه همه مردا نگاه میکنن و ذات مرد اینه و از این چرت و پرتا زیر بار نرو

والا ما زنا تو خیابون بین مرداییم اصلا اینطوری نیست همشون نگاه کنن...خودت دیدی دیگه