2777
2789
عنوان

مامانم😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 34 پست
دکتر قاسمی مطبش توی سعادت آباده سرچ کن تو نت از ته قلبم برای سلامتی مامانت دعا میکنم عزیزم

ی دنیا ممنون😚😚😚

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

عزیزم ان شاءالله مادرتون سلامتیشونو بدست میارن ،من خیلیا رو میشناسم ک عمل قلب باز کردن و الان حالشون خوبه ،،نگران نباشید و به خدا توکل کنید

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ان شاءالله مادرتون سلامتیشونو بدست میارن ،من خیلیا رو میشناسم ک عمل قلب باز کردن و الان حالشون ...

چی بگم

جونمه و مادرم

توکل  بخدا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
یکم توضیح میدی چطوریه  چقدر باید استراحت کنه

بابای من خیلی رگاش گرفته بود از توی دوتا پاش رگ برداشتن برای قلبش.پنج شیش ماه فقط استراحت کرد هر کارش کردیم گفت نمیتونم توی خونه بمونم .پیاده روی زیاد میکرد دکترش گفته بود.از هز۱۰۰۰تا عمل قلب یکیشون زیر قلب سفت میشه ودلدرد دارن که بابای من از شانس بدش همون یه نفر بود تا دو سال فقط امپول میزد توی نافش که دلدراش کمتر بشه از شدت درد گریه میکرد.زیر قلبش مثل سنگ سفت میشد وناله میکرد وشبا تا صبح از درد مینشست ولی خدا روشکر بعد دو سال دردش تموم شد والان حالش خوبه.هر چند وقت نوار قلب میده ک خوبه خداروشکر.اشتباه بابای من این بود که حرف گوش دکتر نکرد واستراحت کافی نداشت وروی توالت فرنگی ننشست وسنگینی جا ب جا میکرد.بعد عملش اگه استراحت کافی داشته باشه وپیاده روی کنه خوب میشه زود نگران نباش عزیزم.ایشاا...که زود خوب وسرپا بشه براش صلوات فرستادم

بابای من خیلی رگاش گرفته بود از توی دوتا پاش رگ برداشتن برای قلبش.پنج شیش ماه فقط استراحت کرد هر کار ...

مرسی گلم 

خدا به پدرت سلامتی بده

من هم پدرم 70سالشون بود و گرفتگی عروق 80درصد داشتن

دکتر روز عمل گفت عملش ریسک داره و خطرناکه و ما هم چون از قبل از اطرافیان چند نفر  عمل کرده بودن  و تحقیق هم کرده بودیم همه عملشون با موفقیت بود  یه درصد احتمال خطر نمیدادیم و حرف دکتر که گفته بود ریسک داره و بنا به حساسیت عمل  دکتر  به همه این حرف رو میزنه وجدی نگرفتیم 

و متاسفانه در حین ناباوری چند ساعت  بعد از عمل فوت شدن و ما رو با دنیایی از غم و ناراحتی گذاشتن 

ما حتی اتاقشون رو استرلیزه کرده بودیم چقدر امید به بهبودشون داشتیم ولی متاسفانه از پیش ما رفتن .. 

من هم پدرم 70سالشون بود و گرفتگی عروق 80درصد داشتن  دکتر روز عمل گفت عملش ریسک داره و خطرناکه ...

وای عزیزم تنم لرزید 

چقدر ناراحت شدم خدا بیامرزدشون

کاشکی به حرف دکتر گوش میکردین😔😔😔

ببین یه عمل اومده که دیگه قلبو باز نمیکنن!!!

از زیر کتف فنر و... رو بادستگاه میفرستن داخل قلب !!

اگرسن مامان بالاباشه مطمین باش بیمارستانهایی هست که اینکارو بکنن 

مادر بزرگ دوستم هفته پیش اینطوری عملش کردن خیلی حالش خوبهههههههه خداروشکر نگران نباش

امیدوارم که مادرتون بهبود پیدا کنن

شکر خدا عمل کرده و بهتره 

ممنون عزیزدلم

ببین یه عمل اومده که دیگه قلبو باز نمیکنن!!! از زیر کتف فنر و... رو بادستگاه میفرستن داخل قلب !! ...

مرسی از اطلاع رسانی ت گلم

الحمدلله مادرم انژیو پلاستی کرده و جواب داد خدا خیلی بهش رحم کرد

ممنون دوست خوبم

وای عزیزم تنم لرزید  چقدر ناراحت شدم خدا بیامرزدشون کاشکی به حرف دکتر گوش میکردین😔😔😔

ممنون عزیزم 

ولی دکترها از همه برای عمل قلب باز تعهد میگیرن و بعلت سن بالا میگن که ریسک عمل بالاس

ما هم خیلی دو دل بودیم برای عمل ولی همین ترس از سکته داشتیم که عملشون کردیم 

مرسی از اطلاع رسانی ت گلم الحمدلله مادرم انژیو پلاستی کرده و جواب داد خدا خیلی بهش رحم کرد ممنون د ...

خداروهزار مرتبه شکر

ممنون عزیزم  ولی دکترها از همه برای عمل قلب باز تعهد میگیرن و بعلت سن بالا میگن که ریسک عمل با ...

حق داشتی مادرمنم ی سره میگفتن الانه ک سکته کنه 

البته سنش۵۵ سالشه 

عمر دست خداست دیگه ناراحت نباش عزیزم روحش شاد😔😔