2777
2789
عنوان

مامانم😭😭😭😭😭😭😭😭

1046 بازدید | 34 پست

دوتا رگهای قلبش گرفته۸۰ درصد یبار انژیو کرده جواب نداده .میگن احتمال سکته هست

میگن باید عمل باز کنه خیلی ناراحتم 

توروخدا برای سلامتیش دعا کنین

هی میگه من اگ عمل باز کنم زنده نمیمونم

بچه ها لطفا کسی تجربه مشابه داره بگه و اینکه دکترخوب سراغ دارین تهران برای قلب

معرفی کنین

پیشاپیش ممنون

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ای وای عزیزم صلوات فرستادم انشالله خوب بشن زودتر

فدات مرسی😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آن شاالله شفا پیدامی کنه 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

بچه ها کسی تجربه نداره 

بعد عمل چقدر باید استراحت کنه تا سرپا شه

عملش سخته

ایشالا زودتر خوب میشن گلم  کدوم دکتر میبرینش

دکترش کلات جاری اسمشه

دنبال ی دکتر خوبم سراغ نداری

بابای من نزدیک۶ سال پیش عمل باز کرد

یکم توضیح میدی

چطوریه 

چقدر باید استراحت کنه

عزیزم سعی کن مامانتو آروم کنی‌.انشاالله که همه چیز خوب پیش میره و خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه.استر ...

مرسی عزیزم

عزیزم خاله همسر منم دوشنبه عمل کرد و امروز از بیمارستان مرخص شد چند روز اول اذیت شد ولی الان خداروشک ...

انشالله