2777
2789

امروز صب قبلی که بیدار بشه بره گوشیشو نگاه کردم

پیاماشو با مامانشو بایگانی کرده بود رفتم خوندم

دیدم دیشب بهش گفته فردا میام اونجا

هیچی نگفتم بهش وقتی بیدار شد یکم سرسنگین بودم اول هی میگف چیشده. میگفتم هیچی کف من ک میدونم الان بیاد دنبالم برم تند تند پیام میدی میگی گفتم مگ کاری کردی ک دینو میگی گف ن و اینا من منتظر بودم خودش بگه ک نگف

صاحبکارش اومد دنبالش بوق زد شوهرمم رفت

صبح با خودش حدس زد فهمیدم گفت ساعت ۶پ۵ و ۶ میام

وقتی رفت دید هیچی نگفتم ۱ ساعت دیگ گف ساعت ۱۱ ۱۲ شب میام

ب دخترمم قول پارک داده بودیم منم گفتم سعی کن زودتر کارتو تموم کنی

ساعت ۵ زنگ زد ک ساعت ۷ میام حاضر باشین

ساعت ۷ ۵ بار ۶ بار زنگ زدم جواب نداد

وقتی جواب داد گفت دستم بند بوده داشته وسایل کارمونو میزاشتم تو ماشین صاحبکارم

ماشین ما اگزوزش صدای اسپورت داره

گفتم صبی اومد دنبالت رفتی چطور الان سوار ماشین خودمونی

برداش گف گفته با اسنپ میتونی برگردی منم گفتم من با ماشین خودم میام

درحالی ک وقتی اومد دنبالش آنلاین شدیم روبیکا چت میکردیم بدون مکث و افی سریع جواب میداد

چرا انقد دروغگویه

بهش گفتم بیا بعد صحبت میکنیم

فک میکنه من خرم ینی چی هه

i عشق آرمان مامانه رومیسا 💜

بهش گیر میدی وقتی میره خونه ننش؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر باهاش رفیق بودی ازت قایم نمیکرد حتما خیلی واکنش نشون دادی که دیگه نمیخاد ببینی

ن اتفاقا

چون روز قبلش رفتیم خونه مامانش و هرچی بی احترامی کرد من جوابشو دادم

رابطت با خونوادش چجوریه که رفتن خونه مادرشو پنهون میکنه؟!

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چون وقتی راستشو میگه داستان درست میکنی

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

روز قبلش رفتیم خونشون مامانش بی احترامی زیاد کرد من بی احترامیو با خنده جواب میدم

پس همونه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

انقدپیچیده شد از دستم رفت چی گفتی درکل انقدزیادی دقت کردن ادمو دق میده سعی کن یکم متعادل باشی

متعادل چی باشم

ادمی ک توقع داره ک من وقتی میرم خونه مامانم ک سر کوچس قبلش باهاش هماهنگ کنم خودش چرا اینکارو نمیکنه