2777
2789

بارداری

منم با لتروزول باردار شدم

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به این زودی مشخص میشه مگه ؟۹ روز تا پریودم مونده آخه

عزیزم لتروزول باعث میشه زود تر تخمک گذاری کنی

من خودمپریودم ۳۶ روزه بود پس تخمکگذاریممیشد روز ۲۲

ولی لتروزول خوردم روز ۱۳ تخمکم ازاد شد

خیلی زودم بی بی چکم مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

در ضمن اگه فکر میکنی نشون نمیده جرا بی بی چک زدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداریمنم با لتروزول باردار شدم

ببخشید میپرسم

من سونو فولیکول دادم دکتر گفت نرماله

هیچ دارویی بهم نداد

ولی این ماهه قراره داروی تحریک تخمدان بده

ینی لتروزول هم جزه داروهاس؟

من PCO دارم

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

ببخشید میپرسم من سونو فولیکول دادم دکتر گفت نرمالههیچ دارویی بهم ندادولی این ماهه قراره داروی تحریک ...

خواهش میکنم اگه فولیکولت نرماله برای چی میخواد دارم بده ؟بله لتروزول باعث رشد فولیکول میشه