2777
2789

هیچی اول یه دو رکعت نماز میخونم توبه میکنم از کارای بدم ... بعدم اشهدم و میگم ..هرشب قبل خواب میگم شاید دیگه فردایی نباشه م ..هر چه زودتر بهتر گناهامونم کمتر

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

کارایی که در عرف نمیگنجه انجام میدم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هامو می بوسم وبغلشون میخوابم.

طلاهامو میدم مامانم برا آینده بچه ها خرج کنه.

سند ماشینم میدم مامانم که بفروشه برا بچه هام سرمایه گذاری کنه.

دیگه هیچ.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

استغفار میکنم

حلالیت میگیرم و یه وصیت مینویسم

با اینکه همیشه ارزوی مرگ میکنم ولی یه بار خیلی بد مریض شدم و فشارم پایین بود و تو حال خودم نبودم حس میکردم بخوابم دیگه تموم میشه و میمیرم

انقد میترسیدم از اینکه بعد من خانوادم چیکار میکنن چه حالی میشن

خیلی حس بدی بود

یک روز بود بیدار بودم یهو مریض شدم، خوابم میومد ولی حس مبکردم دارم میمیرم

بچه هامو می بوسم وبغلشون میخوابم.طلاهامو میدم مامانم برا آینده بچه ها خرج کنه.سند ماشینم میدم مامانم ...

شوهرت چی ،بهش اعتماد نداری مگه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

شوهرت چی ،بهش اعتماد نداری مگه

غیر قابل اعتماد نیست ولی ولخرجه میترسم اموال بچه هارو هدر بده.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

غیر قابل اعتماد نیست ولی ولخرجه میترسم اموال بچه هارو هدر بده.

خدا خودت و بچه هات و عزیزات و حفظ کنه انشاءالله

خدا خودت و بچه هات و عزیزات و حفظ کنه انشاءالله

فدای مهربونیت خواهر جون.

همچنین شما و عزیزانت رو