2777
2789
عنوان

رقص چاقو

62 بازدید | 8 پست

با خواهر داماده (طرف داماد)یا خواهر عروس(طرفعروس)

عروسی برادرشوهرمه نه عروس خواهر داره نه داماد

کل فامیل شوهرم یک دختر دارن اونم دختر منه و عروسی همیشه

بعد عروس میگه دخترخاله من میرقصه دختر من میکه من میرقصم 🤣الانم دعوا میکنه با من

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزيزم جوابتو دادم

دخترت هنوز ده سالشه

ممكنه فيلم خراب بشه بيشترم اين رقصو بزرگترا انجام ميدن

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزيزم جوابتو دادم دخترت هنوز ده سالشه ممكنه فيلم خراب بشه بيشترم اين رقصو بزرگترا انجام ميدن

اره ممنونم عزیزم نظرت خوندم و برام ارزش داره نظرت ممنون

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نوبتی برقصن با چاقو

فک کنم اینجور باشه بهتره

اره ممنونم عزیزم نظرت خوندم و برام ارزش داره نظرت ممنون

🥰

اگه عروس عاقل باشه ميگه جفتشون ولي نگفتم بدرك

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
دخترخاله کیلوچنده؟برادرزاده ی دامادکه نزدیکتره دیگه

منم واقعا نمیدونم اونم دخترخاله ای که ماهی یکبار همونمیبینن