saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19975 عنوان رقص چاقو 114 بازدید | 8 پست با خواهر داماده (طرف داماد)یا خواهر عروس(طرفعروس)عروسی برادرشوهرمه نه عروس خواهر داره نه داماد کل فامیل شوهرم یک دختر دارن اونم دختر منه و عروسی همیشه بعد عروس میگه دخترخاله من میرقصه دختر من میکه من میرقصم 🤣الانم دعوا میکنه با من هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست 1404/09/16 | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 19405 عزيزم جوابتو دادم دخترت هنوز ده سالشه ممكنه فيلم خراب بشه بيشترم اين رقصو بزرگترا انجام ميدن 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19975 عزيزم جوابتو دادم دخترت هنوز ده سالشه ممكنه فيلم خراب بشه بيشترم اين رقصو بزرگترا انجام ميدن اره ممنونم عزیزم نظرت خوندم و برام ارزش داره نظرت ممنون هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19975 نوبتی برقصن با چاقو فک کنم اینجور باشه بهتره هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 19405 اره ممنونم عزیزم نظرت خوندم و برام ارزش داره نظرت ممنون 🥰اگه عروس عاقل باشه ميگه جفتشون ولي نگفتم بدرك 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 19975 دخترخاله کیلوچنده؟برادرزاده ی دامادکه نزدیکتره دیگه منم واقعا نمیدونم اونم دخترخاله ای که ماهی یکبار همونمیبینن هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست