2821
2789
عنوان

بارداری

220 بازدید | 35 پست

دوستان من چهار هفتمه،خیلی درد پریودی دارم هی میگیره ول میکنه،بنظرتون غیر طبیعیه؟

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با دکترت مشورت کردی؟

گفت تا وقتی خونریزی نداری نگران نباش،ولی دردش خیلی زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
منم اینجوری بودم

عزیزم تا کِی اینجوری بودی؟این دردا نگران کننده نیس؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره غیرطبیعی برودکتراگرخونریریم گرفتت

نه خونریزی ندارم،دکتر گف اگ خونریزی نداری عیب نداره،ولی واقعا گاهی دردش طاقت فرسا میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت تا وقتی خونریزی نداری نگران نباش،ولی دردش خیلی زیاده

ببین سعی کن استراحت کنی مطلق اصلا کار سنگین نکن

چیزی نخوری بد باشه برات

اگر خدایی نکرده دیدی دردت بدتر و بدتر شد حتما برو اورژانس یه سونو بده و با دکترت در میون بذار

اره طبیعیه فقط لک بینی یا خونریزی افتادی برو دکتر وگرنه این دردا طبیعیه من تا روز زایمانم داشتم

خیلی بده،من فک نمیکردم از اول اینجوری باشه،اصلا اعصاب نذاشته برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تا کِی اینجوری بودی؟این دردا نگران کننده نیس؟

اگ شدید بود برو دکتر .برا من اینجوری بود ک همش فکر میکردم الانه ک پریود بشم

ی چند روزی بود اوکی شد

آن شب فکر میکردم میمیرم و دیگر نمیتوانم در دنیا دوام بیاورم.اما شب های زیادی گذشت و هنوز زنده ام🙂

کار سنگین نکن پله هم زیاد بالاو پایین نکن جارو برقی و طی هم نکش کلا تا آخر بارداریت

رعایت میکنم،ولی خونمون پله داره گاهی مجبورم برم بیرون،اینجوری پیش بره نه ماه از زندگی میوفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگ شدید بود برو دکتر .برا من اینجوری بود ک همش فکر میکردم الانه ک پریود بشم ی چند روزی بود اوکی شد

اره گاهی واقعا میگم الان پریود میشم،ولی یکم بعد خوب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2823
2791
2779
2792