2777
2789

وای من دیشب علائمم مشخص شد بیدار شدم دیدم مثل بیییید دارم میلرزم لباس گرم پوشیدم رفتم زیر دو تا پتو اصلا فایده نداشت سرفه میکردم قفسه سینم از درد میخواست پاره بشه انگار سینم سنگینه نفسم سنگینه صبح بیدار شدم دیدم بدن درد وحشتناک تمام استخونام تیر میکشید کمرم ستون فقرات گردنم پاهام حتی چشامو تکون میدادم درد میگرفت سینم خلط داشت سرفه میکردم میخاستم بالا بیارم حالت تهوع هم داشتم رفتم دکتر سرم و سه تا آمپول زد یکم بهترم ولی بدن درد دارم هنوز

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

وای من دیشب علائمم مشخص شد بیدار شدم دیدم مثل بیییید دارم میلرزم لباس گرم پوشیدم رفتم زیر دو تا پتو ...

انشالا زودتر خوب شین

منم همش ضعف بی حالی اولش هم لرز داشتم

امروز وز وز گوش سه بار دکتر رفتم سرم زدم. نمیدونم الانم برم یا صبر کنم خوب شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا زودتر خوب شینمنم همش ضعف بی حالی اولش هم لرز داشتم امروز وز وز گوش سه بار دکتر رفتم سرم زد ...

اره منم قبلش بدنم بی جون بود یکم سردرد بعد خابیدم وسط خواب بیدار شدم دیدم اینجوری شدم

وز وز گوش چجوریه ؟

گوشت عفونت کرده ؟

اره منم قبلش بدنم بی جون بود یکم سردرد بعد خابیدم وسط خواب بیدار شدم دیدم اینجوری شدم وز وز گوش چجور ...

گوشو سوت میکشه صدای خودم به خودم برمیکرده عصاب شدم

گوشو سوت میکشه صدای خودم به خودم برمیکرده عصاب شدم

اره یه سری ویروس ها میزنه به عصب بشدت بی عصاب میشه آدم من پارسال گوشم عفونت کرد پرده گوشم سوراخ شد از اون موقع گوشم سوت میکشه هر چی ام دکتر رفتم درمان براش پیدا نکردم دیگه بهش عادت کردم مدام تو سرم سوت میکشه بخصوص وقتی همه جا ساکت میشه

اره یه سری ویروس ها میزنه به عصب بشدت بی عصاب میشه آدم من پارسال گوشم عفونت کرد پرده گوشم سوراخ شد ا ...

منم مایع گوش میگن تکون میخوره که باعث سرگیجه اس از زمان کرونا

الانم که وزوز شدید شده دیکه نمیدونم چیکار کنم

منم مایع گوش میگن تکون میخوره که باعث سرگیجه اس از زمان کرونا الانم که وزوز شدید شده دیکه نمیدونم چ ...

جابجایی مایع گوش که با استراحت درست میشه