2777
2789
عنوان

چند مدت عقد موندید

61 بازدید | 6 پست

من یساله عقدم شوهرم تو این یسال چندتا زمین خریده و ی مقدار پول پس انداز کرده و ی زمینارو اروم اروم داره میسازه ک با ی عروسی با ابرو بریم سر خونه زندگیمون نهایت پنج شیش ماه دیگه طول بکشه. مامانم بابامو پر میکنه که بگو زودتر عروسی کنن من هفته ای یبار در حد چندساعت با شوهرم میرم بازارو برمیگردم اونو زیادی میبینه. هروقت شوهرم میاد اینجا فشارو میزاره پشتش ک باید عروسی کنی. دیشب شوهرم خونمون بود مامانم میگف دو ماه بیشتر نگهش نمیدارم باید بیایی ورش داری ببریش هرچی شوهرم میگف دارم پایه و اساس زندگیمو درس میکنم ب خرجش نمیرف شوهرم اگ پولشو خرج عروسی کنه نمیتونیم پیشرفت کنیم مگه چندماه دیگ ک بیشتر کار کنه هیشکیم نداره باباشم بجا اینکه کمکش کنه وبال گردنشه خیلی دلم میسوزه براش ی پسر تنها تو این جامعه.... میگه میخام پایه زندگیمو درس کنم با بهترین عروسی ببرمش خونش ولی خونوادم حاضرن بخاطر حرف مردم منو همینجوری بفرستن برم حالا عروسی کنم مجبورم برم خونه مادرشوهرم مامانم میگه هرطور عروسی میکنی فقط تا دو ماه دیگ بکن بخدا هیچجا باش نمیرم خونشونم نمیرم چون دوتا زن میگن دخترت پس کی عروسی میکنه مامانم اینجوری میکنه 😞

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خرداد عقد کردم مهر جشن عروسی ، واقعا اگه بابام اصرار نمیکرد یکی دو سال عقد میموندیم ، واقعا راضی ام بابام عجله کرد ، مخالف عقد طولانی بودیم

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم...🤰🤱

چ مادر بدی داری خب چرا زود عقد کردی تازه تو بچه ای چرا این همه زود نامزد کردی و عقد فردا زندگی الکی نیست ح اینجوری داری ذوق میکنی فردا افکارت عوض میشه میگی ای وای نباید ازدواج میکردم باید صبر میکردم مجرد بمونم تا به موقعش عروسی کنم باور کن عروسی کردن چیز مسخره ای نیست ک خودت گول میزنی بگی راحته شوهرت چه سالشه

من ۴ ماه عقد بودم

خیلی پشیمونم که چرا انقدر کم بود اما خب بشدت روم فشار بود

بابام نمیذاشت شوهرم درست حسابی بیاد دنبالم

یا باهاش برم مهمونی

یا اگر میذاشت سر ساعت ده با ترس برمیگشتم

مجبور بودم بگم میرم دانشگاه وای با شوهرم میرعتیم بیرون

همین کار اشتباهم باعث شد شوهرم بهم بدبین بشه و نذاده برم دانشگاه بعد عروسی

چون تصورش این بود که ممکنه برم جای دیگه و بگم دانشگاهم!