پولداررررر مدیر استارتر عضویت: 1404/06/01 تعداد پست: 108 عنوان هوش مصنوعی 55 بازدید | 9 پست هوش مصنوعی خیلی خوبی معرفی کنید یه چیزی که خیلی درست باشه جواب هاش دیروز | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3298 چی بی تی همیشه جواباش درست بوده اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
anaelll عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 993 چی بی تی همیشه جواباش درست بوده بهش میگم بین گزینه دو و سه شک دارم بنظرت کدوم میشه میگه گزینه۴🫤😑بعد میگم اشتباه داری میگی میگه آره ببخشید ، دوباره یه شجره نامه واسم مینویسه🫠😑
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3298 بهش میگم بین گزینه دو و سه شک دارم بنظرت کدوم میشه میگه گزینه۴🫤😑بعد میگم اشتباه داری میگی میگه آره ... ولی برای من خیلی دقیقه چون خودم اونطوری که میخواستم تنطیم کردم اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3298 بهش میگم بین گزینه دو و سه شک دارم بنظرت کدوم میشه میگه گزینه۴🫤😑بعد میگم اشتباه داری میگی میگه آره ... چت جی بی تی بدون تنظبم اینطوریه که هر پیشنهادی بدی یا هر حرفی بزنی میگه حق با توعه حتی میگی میخوام آدم بکشم هم میگه اره پیشنهاد خوبیه ولی اگه تنظیمش کنی متن بنویسی خیلی رک و دقیق میشه اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
anaelll عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 993 چت جی بی تی بدون تنظبم اینطوریه که هر پیشنهادی بدی یا هر حرفی بزنی میگه حق با توعه حتی میگی میخوام آ ... 😂😂😂یه نقشه قتل سری باهم بکشیم پس اکی مرسی تنظیمش میکنم✨
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3298 😂😂😂یه نقشه قتل سری باهم بکشیم پس اکی مرسی تنظیمش میکنم✨ فک کن هرجی میگفتم میگفت اره درست میگی😂😂ولی الان اگه واقعا درست باشه میگه آره نباسه هم میگه نه خلاصه واقعه بین تر شده اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰
anaelll عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 993 فک کن هرجی میگفتم میگفت اره درست میگی😂😂ولی الان اگه واقعا درست باشه میگه آره نباسه هم میگه نه خلاص ... نه مال من خل میزد اصن برعکس جواب میداد😂🤧
پولداررررر مدیر استارتر عضویت: 1404/06/01 تعداد پست: 108 چی بی تی همیشه جواباش درست بوده من میخوام یه متن بهش بدم برام ویرایش کنه غلط هاشو بگه بهم بنظرت خوبه.؟
متولدتابستون عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 3298 من میخوام یه متن بهش بدم برام ویرایش کنه غلط هاشو بگه بهم بنظرت خوبه.؟ اره اینجا قراره کلی تاپیک های چالشی بذارم🥰